Yep, riceburner je spominjao ipak malo jači V-brake sustav. XT/XTR ili Avid SD7 su odlične kočnice. Ovo što smo mi imali na bajkovima su sve drek. Low end tektro ili slično, tako da to baš i nije za usporedbu.
Citiraj:
Autor Renesis
pa meni se frend jos uvijek spusta na vbrakeu vulgaris, jest da mora jac stiskati rucice, ali vozi brze od dobrog dijela ekipe s diskovima
|
To što on ima V-brake ne znači da sa diskovima ne bi bio brži

. Ista stvar na Sljemenu HT ili FS bicikl.
Uvijek će biti ovakvih pitanja i činjenica sa obje strane. No vremena su takva, hidraulika je postala bolja od V-brake-a odavno te su cijene sve manje i manje, tako da - zašto ne. Uostalom, mi smo svi rekreativci. Nek si svatko kupi što želi, ako će ga to motivirati da se vozi, go for it. Ja svakako više uživam na fulki sa hidraulikom.
@2die4
Nazovi Proteu. Pitaj jel imaju još uvijek popust na Avida (prije je bilo 25% popusta). Znam da u dućanu imaju Elixir 5 iako ga na site-u nemaju (barem su ga imali prije tjedan-dva). Elixir R ti je kod njih 1400kn sa rotorima. Elixir 5 sa rotorima i adapterom bi trebao biti oko 1300kn. Za 100kn se jebavati sa garancijom i reklamacijom preko neke 3. osobe se ne isplati.
Ovaj XT ne bih uzeo. Preskup je.