Citiraj:
Autor Nik
p.s. mene nisu bolile niti sake niti prsti - mozda zato sto s prstima pigam guick release 
|
OT:
Onda se s tobom nije za zahebavati, šta bi tek napravio sa nečijim prstima da ti se nađu na putu

On topic:
Ma gledam i nikako da odlučim, kaj da kupim, a ovo kaj veliš za Elixir-e pa nisam baš skužio da ih ima za 1200kn + 50/100kn P+Z bilo gdje, ima jedna ali ja pričam o obje za te pare sa diskovima i adapterima!
Ali naravno da me kopka najviše to kaj ljudi pričaju o njima a siguran sam da više nemaju garanciju!
Zato bi ja piknuo
OVO sebi!
Kaj velite na njih?
Ili nekaj rabljeno, ali velim opet nebi bez garancije jer to je ipak bitan dio bajka a lova nije zanemariva, ovo je ipak ulaganje!
Ako se slučajno pitate zašto sam toliko zapeo za nove kočnice, evo vam obrazloženje koje ni ja nebi bolje mogao objasniti!
by ONYX "Prvo što ti mogu reci vezano za v-brake tokom spusta da trebaš više od jednog prsta za primjeniti silu na ručicu i silu trebaš primjeniti poprilično da bi se zaustavio, tj. ono što ti je par ljudi napomenulo, kada završiš sa spustom...ruke (šake) bole, prsti koji su stiskali kočnicu još više tj. otpadaju."
Ja to isto mogu napisati za moj trenutni disc sustav zvan Hayes Sole!
Potrgao sam prste do dole, eto zato hoću bolje kočnice!