View Single Post
Staro 31.01.2005., 22:42   #11
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Re: Napajanje

Citiraj:
Originally posted by PSIHO
Problem ti lezi u napajanju 98% posto sam ja imao slican problem dok sam imao MS 400W napajanje.Kopajuci malo po netu dozno sam da tih 400W znaci u idelnim uvjetima pod optimalnim opterecenjem,na određenom naponu struje....ustvari to ti dodje kao ona P.M.P.O snaga zvucnika kad ti na njima pise slovima od pola metra 1500W a kad pogledas otraga mikroskopskim slovima pise 10W RMS...hmm da napajanje ...dosao sam do podatka da moje "snazno" 400W napajanje ima nekih 170W-180W realno!!! i da jednostavno je pravljeno za nekakvu office uporabu a nikako za maltretiranje sa voltazama i overclock ! Zato uzmi od nekog neko "BRAND" name napajanje sa PFC faktorom pa si stavi i onda dizi oc. Ja sam sa svojim 350W Brand name nagurao svoj proc do 3.2GHz bez problema ali najbitnije je u svemu biti umjeren tako da i je i ovako ok ... i ne zaljeći se na napajanje od 350W za 200KN

Bye
E ovo mi je trebalo...Imam taj totalni shit od napajanja... MS industrial "400" W...sranje
Kad palim komp, tri puta mi se pokrenu i stanu ventilatori, a boota tek kad ploča uspije što struje izvuč i tog napajanja...Strašno.
Idem odma u Links po Fortrona---
Sam Fischer je offline   Reply With Quote