View Single Post
Staro 21.02.2011., 10:15   #8027
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
malo sad gledam ove xt kod alesa i muci me nesto, da li je ovo samo kaliper ili kopletna kocnica sa crijevom i rucicom?
Baš sam ti htio komentirati jučer, ali sam mislio da znaš o čemu se radi, to je cifra samo za klješta, dakle samo za ovo što je na fotki!
Komplet sa rotorom ti je kod nas http://gema-bicikli.hr/bicikli-dijel...himano-xt-disc a kod njega moraš nazvati da vidiš dali ima uopće, ali je negdje oko 120€ i to bez rotora ako se dobro sječam!

@Vuco, ma pitam za Code jer sam dobio ponudu za komplet sa diskovima i adapterima P+Z za 1200kn, ali me ubilo u pojam review sa mtbr-a a onda i drugi i očito je da VELIKA večina korisnika ima popriličnih problema sa njima vezano uz odzračivanje, i to konstantno (jedino nisam skužio dali su svi redom DH vozači ili ima i XC/AM vozača) ali svejedno, ja bi radije nešto pouzdanije sa manje snage, nego da moram potrošiti godišnje neznam koje pare da bi ih držao u redu!
Zato pitam tebe jer neznam tko ih drugi ima, a koliko sam skužio sve ostale Avid kočnice su dosta hvaljene osim ove Code, ali ne zbog snage nego baš zbog tog problema nepouzdanosti!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote