pozz svima
imam jedno pitanje, prednja kocnica mi preslabo koci i neki dan sam se skoro zabio u auto ispred sebe na spustu niz sveti duh
u stvari kocnica ima snage ali samo ako ju stisnem ko manijak pa da uhvati kak treba pri vecoj brzini
medjutim adrenalin koji me obuzeo kad sam vidio da se ne zaustavljam brzinom kojom sam naumio te manevriranje izmedju stiskanja kocnice do kraja i riskiranja prebacivanja preko volana ili proletavanje u zadnji kraj automobila zaustavljenog iza zavoja, mi se ni najmanje ne sivjda
rotori su 160mm
ovakvi
kocnice su
ove
sad razmisljam da li bi mi se vise isplatilo kupiti veci rotor (gledao u maratonu
ovaj 26 Eura + 6 Eura adapter = 32Eura)
ili da investiram u bolju kocnicu npr
xt 53,9 Eura , citao sam da nova verzija xt-a ima problema sa voznjom ispod nule i da odlaze u vjecna lovista ako ih se nekoliko puta odveze na temp ispod nule,
link - prvi komentar, pa me to malo brine
pare koje bi potrosio na apgrejd su do 300kn
takodjer, kolko bi mogao dobiti za ovu prednju kocnicu i rotor? pakne su sigurno na preko 80% jer su nedavno mjenjane,a rotor je vozen jednu sezonu i skroz je ravan
@destrojer, jesi se ti spustao danas niz magistralu oko 13:15? mislim da si prosao pokraj mene ili netko slican