View Single Post
Staro 18.02.2011., 00:19   #7935
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Nažalosti, niste se vi probali spuštat sa Japetića da znate kaj je grdo kamenje. Nije najveće, ali je definitivno najoštrije što sam ikada vidio. I još je ogroman nagib, moraš kočiti ko blesav. Ne da se guma razdere, nego ak padneš mama te više neće prepoznat. Vidio sam kamenje u Dalmaciji, Istri. Ali ovo - ovo je priča za sebe.

hahahaha, capi.
Uglavnom, u ovih 12 godina trka, rekreacije, treninga napravio sam sigurno preko 50000km sa bajkom, zderao guma, lanaca, zupčanika...
A sad, kaj se tiče guma. vozio sam od najvećeg šrota, pa do top modela.
RR nije dobra guma. Uzeo sam si ja par koji sam masno platio (najjači model tubeless) i za 500km mi se zadnja guma skroz zderala i sad se lijepo čubim (isto se dogodilo frendu sa rocket ronom).
To su gume napravljene za trke, a ne za rekreaciju jer nema smisla potrošit 350kn na jednu gumu koju sam ja uništio za 3 tjedna vožnje.
Najbolje uzet iza neku tvrđu gumu i bok. Isto, kaj budete sa tim traktorskim gumama, to je bezveze i samo vas usporava,

I da, ja vas pozivam kad zatopli da dođete malo tu do mene na vožnju, ima jako lijepih staza. Možemo po Samoborskom gorju, Žumberačkom... Nema staze koju nisam prošao.
Ja inače ne volim i ne mogu smislit Sljeme i već sam to rekel Vuci, al kaj kad se vi nemate di drugdje vozit i ovo vam je blizu.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Uf, puno je 16,5kg. Pogotovo kad je velika većina mase na kotačima. Moj je 14,2kg i to je teško. Oko 13,5kg bi bilo uvrh glave za bajk sa oko 5" stražnjeg hoda. Danas ima kotača koji su oko 1900g teški i nisu skupi, a drže 100kg bez problema. Ja ciljam na 1700-1800g kotače.
Ja sam sad Fokusa ubacil na 9,5kg.
A tak i onak budeš kupil moje SLR-e (1520g)..
Morate doć svi skupno do Samobora i idemo onda jako...
salvarez je offline   Reply With Quote