Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jučer sam gledao malo nove modele bicikala i ostao sam ugodno iznenađen podatkom da je moj shift R3 "neznatno" teži od stock čija kilaža iznosi 15,5.
Moj ima cca 16,5 što nije uopće puno ako se pogledaju samo kotači koji su valjda 800g teži od prijašnjih 
|
Uf, puno je 16,5kg. Pogotovo kad je velika većina mase na kotačima. Moj je 14,2kg i to je teško. Oko 13,5kg bi bilo uvrh glave za bajk sa oko 5" stražnjeg hoda. Danas ima kotača koji su oko 1900g teški i nisu skupi, a drže 100kg bez problema. Ja ciljam na 1700-1800g kotače.
BTW, moram se "pohvaliti". Imam skoro 89kg sada. Od kad mi je stara penzić i doma kuha, samo ide kilaža gore
Citiraj:
Autor murina
Ja sam u dilemi između Nobby Nica i Racing Ralpha. Išla bi na stražnji kotač za početak, a na proljeće možda i naprijed. Kendu valja čuvati za sezonu Jesen/Zima 2011
|
Šteta stavit takvu skupu gumu iza. Ne voziš se baš po ravnom terenu da ti treba brza guma, a dosta ćeš blokirati stražnju kotač vjerojatno, a time i guma odlazi brže.
Ne znam, ja bi iza nešto tvrđu komponentu sa gripom, makar žrtvovao malo te brzine po ravnome.