View Single Post
Staro 17.02.2011., 20:32   #7916
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Mene fascinira kak ljudi imaju volje "lezati" pod biciklima i non stop nesto sarafiti, pa cak i kad to nije potrebno.

Meni je to, recimo, gubljenje vremena , sto manje sarafljenja to bolje.
Moje misli su zaokupljene uglavnom s time kuda i kako se otici voziti - gdje spojiti koju stazu, gdje u Alpe, gdje na Velebit, u koje doba godine, na koliko dana i sl.

Zanima me VOZNJA, a promjena vilice, kocnica, pogona i trosenje love na dijelove koje imam ali hocu bolje, ljepse, lakse i sl. -nema sansi, radije te pare utucem u odlazak na Velebiti ili voznju po Alpama.

Citam newse, forum-e, itd...ljudi puno sarafe, skidaju micrograme s bajka, trose pare , ali slabo se voze...kuzite poantu, ne

Svakako, ali kad zagusti i nešto se pokvari onda nekako upadneš u crnu rupu prčkanja oko bajka

Ali fala Bogu pa sam se ja izvukao iz nje i sad čekam samo toplije vrijeme da cepam sa svojim teškašem po stazama. Udaljenije destinacije su mali problem osim ako se ne radi u vremenu praznika i da se ne putuje biciklom do dalekog odredišta, znači ne neko putovanje na jug magistralom, to mi je odvratna pomisao. Radije bajk u vlak i npr na neki otok i tamo pedaliram i noćim tjedan dana, traži se priroda i divljina

--

Jučer sam gledao malo nove modele bicikala i ostao sam ugodno iznenađen podatkom da je moj shift R3 "neznatno" teži od stock čija kilaža iznosi 15,5.

Moj ima cca 16,5 što nije uopće puno ako se pogledaju samo kotači koji su valjda 800g teži od prijašnjih

EDIT: po slikama little albert je potpuno isti kao "običan" švalbert