Citiraj:
Autor Renesis
to je jedini nacin za naucit se voziti, trebao bi i bez prednjeg amortizera, pa da vidis  moras nauciti kako ti se bicikl ponasa i kako te pita, amortizeri su tu da malo pomognu, ali ti si taj koji mora sve upiti, i koji mora biti mekan prema bikeu...
kada dobro apsolviras to, onda mozes na fulku 
|
Ma ovo zadnje moš okačit mačku o rep

. Ako će netko voziti više kad ima fulku, neka si je odma kupi. Ako će htjet naučit vrhunsku tehniku vožnje, može to naučiti i na jednom i na drugom.
Citiraj:
Autor Željac
koliko sam ja stekao dojam fulija...
jako puno oprastaju, lako se zaneseš (ufuraš/ opustiš) i ako ne znas sto te ceka... mozes imati ozbiljnih padova...
ako sam u krivu, molim ispravite me

|
Otom-potom. Npr. gdje su velike nizbrdice kad si jako nagnut napred, tu ti shock jako malo radi.
Najviše oprašta na djelovima koje spominje 2die4, a to su neki brzi djelovi, ravni i onda kad ti naleti vododerina ili neka slična grba. Shock mora biti pogurnuti sa nekom silom ispod, a to kad si ti nagnut puno napred - teško.
Ako se zanešeš, neće te stražnji shock vratiti na pravi put. Jedino što će ti možda stražnji kotač biti više na zemlji pa ćeš moć bolje kočiti.
Ali da je puno zanimljivije i ugodnije voziti gore-ravno-dolje s njim, to bome je

.