Citiraj:
Autor Vuco
To je ono pred kraj jelda ?
Usro sam se tamo. Bilo je korijenje, blato, kamenje, a ja 20m ranije pustio kočnice da preletim neki panj. Imao sam više sreće nego pameti, kao i buraz koji me pratio. Nisam mogao nikako zakočiti niti smanjiti brzinu, nego je bilo drži volan ravno, nek bajk upije sve batine.
Na kraju, nisam mogao vjerovat koja sam budala i koliko sreće imam. Kroz cijelu stazu sam imao osjećaj sigurnosti i onda se skoro ubijem na kraju.
|
Ja neznam kako vi, ali ja sam se definitivno osjećao dosta nesigurno na većem dijelu spusta: prvo zbog nove situacije uopće (nikada prije se nisam takvom brzinom spuštao niz takav teren), zatim, nepoznavanje vlastitih mogućnosti i samog bajka (nova vilja i gume) na kraju sam skoro sve gdje sam mislio da ću se sigurno razbiti prošao (iako sporo) bez problema a uspio sam se skršiti na ravnim djelovima i to oba puta jer mi je nestalo staze

(bila mi je preuska pa sam sa zadnjim kotačem propao i samo polegao) i sada mogu samo reći da ovo definitivno nije staza na koju bi poveo bilo koga tko se nikada nije susreo sa takvim terenom jer su neke dionice zaista prezahtjevne za početnika a onda još za početnika sa hartail bajkom

Ovu stazu ću definitivno isprobati ponovno ali slijedeći put bi ipak nekom lakšom da steknem malo više samopouzdanja i da se bolje upoznam sa mogućnostima bajka i mene na njemu
Osjetio sam u nekoliko navrata, kada sam se malo opustio, da se sa ovim gumama jako mogu nagnuti u zavoje iako je podloga skliska, jer gume jednostavno grizu!
E da ono gdje si je Nik shebao mašinicu, ja sam mislio da ću se ubiti, vrtoglava brzina, vododerina na putu i prekrivena lišćem a ispod očigledno kamenje poprilične veličine, taj dio sam proletio, ali kako mi je bacalo zadnji kraj samo sam se nadao da nebudem negdje u zraku, jer brzina nije bila zanemariva, to je odmah onaj prvi dio nakon tomislavca i onog spusta gdje smo Žaca pričekali!
Što se tiće GPS-a i ja sam svoj bio uključio, ali me iznevjerio, zabilježio je prvih 200injak metara i onda se signal izgubio ili nešto treće i onda mi se uključio na selskoj!