View Single Post
Staro 12.02.2011., 13:41   #7806
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Kojom si stazom išao gore Visage ? Neke su bolje zaklonjene, a neke jako loše zaštičene od vjetra.
Bliznec parking i klasicna cipelcug destinacija ispred Puntijarke. Ili psssst, kako ga svi nesluzbeno zovemo : Bandic maratonka

Bas zato sto je fino zakriveno, posebno nadomak Mrzljaka, ali atmosfera i prodornost vjetra je bila nevidjena. Neuogodno mi je nekom pomorcu reci koliko volim nevremenske napasti na moru, jer njima je to drugo znacenje i oprez. Meni je to avanturisticki osjecaj kad puse. Samo, ovakva razina mi jednostavno nije spojiva sa gradom u kojem zivim

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Bome je i jučer bilo opasnih naleta vjetra, da smo imali pune felge na biciklu samo bi se posložili na bok, ovako je ipak bilo pedabilno.Baš sam mislio pitati isto, koja staza?

Hehehe, citam post De5tr0yera i mozda nije racionalno jer i jedno i drugo rade svoj posao...

Ali jesam li ja jedini kome Michelin ulje doslovno smrde? Kupio sam ih nekoliko (suho, plava kutija) i ne mogu si pomoci da je svaki put ne omirisim. Bas odvratan mirisi ima. stari Zefal (isto suvo) je mirisao kao parfem. To mi je bilo najdraze, ali nisam ga vise nalazio. Prepostavljam da vas ima jos koji dozirate u lanac sa spricom od injekcije

Igla pozeljno veca od onih dijabetickih, jer neka ulja brzo zatvore prolaz. Uglavnom, nakon Michelina, odvratan miris ostaje. Dobro, sluzi svrsi, ali mogli su malo profilirati taj miris. Pa danas se sve gleda i njusi

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.02.2011. u 13:47. Razlog: duplikat citat brisanje
Visage je offline   Reply With Quote