View Single Post
Staro 11.02.2011., 16:21   #7795
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
ali je zato tudajfor rasturao spust !!!!!
i, uspio je 2 puta zaleći
jebeeeeeenoooooo!!!!

ae, da i ja vidim sličke.... zanimaju me
znojni krepani macani lolhan
Žac jedino kaj sam ja rasturao jesu moje noge, ruke, leđa, vrat i svi ostali mogući mišići na tjelu, pa čak i oni za koje nisam znao da postoje
A da sam na ovoj stazi i ovim tempom uspio zaleći samo dva puta ja to smatram uspjehom, jer ne da je zahtjevno nego je uber zahtjevno! (za njubaru poput mene)
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Jep bilo je super. Dečke smo malo propelali kak inače idemo. Gore se išlo Lojstekom koji je bio prvo suh, onda blatan (zna se tko je uspio sve odpedalirati 8) ), a pred kraj i leden malo pa su se dečki iznenadili kad je postalo sklisko .

Gore odmor i onda na Tomislavac pa na 12-icu gdje nije bilo žive duše, jedan planinar (ipak je tjedan) što je super jer smo mogli juriti ko pesi (neki više neki manje).

Pred kraj sam se tak zaletio (točnije pustio kočnice) da sam se usro ko šupak koliko sam preletio korjenje i jumpove. Jebiga, ide se prvi pa se vozi sa rizikom, da ne misle novi dečki da smo spori...
Znači ja sam Vucu, Onyxa, Nika, i još jednog njihovog frenda viđao sam kada su stali, jer kad bi krenuli, njih jednostavno nije bilo u sekundi!
A teren da ne povjeruješ!

Ljudi, od sveg srca Vam se svima zahvaljujem na strpljenju i volji povesti novaka gore i dolje!
Znam da ste me se načekali, ali hebi ga, slijedeći put kad budem išao i ja pobrinut ću se da odem gore jedno 30min prije da se stignem i ja odmoriti gore, jer meni treba malo više odmora, strgan sam bio i onda nisam očekivao ni blizu ovakav napor na spustu!
Svaka čast svima, a posebna zahvala Destroyeru jer je cijelim putem bio pratioc i s njime sam došao do gore, iako je on mogao bez problema doći gore prije mene skupa s ostalima a uzmite u obzir da nije imao prvu brzinu
Hvala svima
Btw, bajk sam oprao bez ikakvih problema sa mini wash-em za 3,5kn a ostalih 1,5 sam oprao pod

Sada navečer slijedi podmazivanje svega, imam lanac sa quick linkom i mislim da će me to preporoditi i produžiti vijek trajanja

Pozz svima, ja se idem ubiti u krevet!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote