View Single Post
Staro 10.02.2011., 23:22   #1044
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Kakav crni manager?

Trenutno bi radije Aggera u postavi nego bilo kojeg drugog braniča iz Engleske ili Italije. (OK, Gary CAhill bi možda isto sjeo k'o as na kralja)

Što se tiće Lucasa, pratim ga otkad je u Liverpoolu čiju svaku tekmu gledam (kad nisam na poslu) i dobro znam kako Lucas igra, da ne govorim kako je debelo najkonstantniji igrač bez pada forme zadnjih godinu i pol. Neumoran trkač, odličan defanzivno, ofanzivno lošiji, ali to mu nije ni zadatak, impresivan postotak točnih dodavanja (ruku na srce večina je po 10ak metara ali 90% točnih dodavanja kroz cijelu sezonu ne drži ni Xabi ni Xavi, ni Kaka ni Ozil). Ovime nikako ne usporečujem Leivu sa dotičnima, no igrač na ovako nezahvalnoj poziciji holding midfieldera ima stvarno impresivne statistike.
Nije vanserijski igrač ali je zahvalan i neumoran, a ja bi radije 11 boraca nego 11 driblerskih plačipičkica

BTW, Anderson je sve samo ne kreativac, što pokazuje, odnosno ne pokazuje u Unitedu, a Elano nije poštenu tekmu odigrao godinu dana.
Zna se tko su kreativci u Brazilu (Diego i Kaka), svi ostali su veznjaci i igraju tamo di ih se stavi.
Melo nakon katastrofalno glupih poteza na svjetskom dugo neće prismrditi prvoj postavi, a Ramires ne dobiva priliku kraj jednog Obi Mikela u klubu kako bi ispred Lucasa u reprezentaciji?