Citiraj:
Autor Matt
Eto da remiziram:
1. Posložio sam adsl kako spada i preko kabla sam ga spojio na pc
2. Spojio sam se preko wirelessa i uspio konfigurirati router i staviti wireless zaštitu
|
Znači, WLAN i TCP na windozama rade bez problema.
Citiraj:
Autor Matt
3. Htio sam se spojiti preko kabla al nisam našao u mrežnom popisu LAN
4. Maknuo sam wireless karticu i drivere od nje misleći da se kolje sa LAN karticom
|
Greška, nije potrebno.
Citiraj:
Autor Matt
5. Kad sam to napravio više nisam imao ni LAN a ni Wireless u mrežnom popisu.
6. Ono što sad namjeravam je reinstalirati windowse jer mi se resetiranjem cmosa dogodio još jedan uber fail a to je aktivacija origigi windowsa. Sad mi kaže da nije licenciran.
|
Resetiranjem CMOS-a?
Citiraj:
Autor Matt
Reintalaciju bi napravio već danas al ne mogu. Zašto? Zato jer imam fuckin sata dvdr/w pa mi ne želi učitati. No i to ću sutra ispraviti sa stvaranjem bootabilnog USB sticka. Za tu prigodu ću kupiti 4 gb stick samo za hebeni windows.
|
Ni ovo mi nije jasno...
Citiraj:
Autor Matt
Inače, nisam ovo ovako napisao jer sam ogorčen vama, već sam ogorčen prema hebenoj tehnici/softveru. Mislim godinu dana nisam in i već sam debelo out. Prokleti win7. Kad sam ga instalirao divio sam mu se kak je poskidao sam sve drajvere, a sad, sad si mogu... Niš nema u sebi, niš!!! Nit hebene realtek drivere. Sve mu je nepoznato...
|
Pa i nije baš tako.
Citiraj:
Autor Matt
Tolko od mene idem spavat u nadi da ću kupiti dobar usb stick.
|
Teško ti je pomoći ovako, na daljinu. Da li ti je NIC uopće vidljiv u device manageru? Daj nam screenshot...