View Single Post
Staro 09.02.2011., 04:15   #1043
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Previše igraš menađera,sjedi dva

Za Aggera još kaka tak,ako izuzmemo teške kikseve koje doživljava zadnje dve godine i ozljede možda od njega neš i bude.

Lucas Leiva,ja neznam kako možeš uopće uspoređivat nekakva dodavanja bolja od Mascherana ili precizna uklizivanja tom najlošje ocjenjenom igraču u postavi Liverpoola koji igra samo zato što na toj poziciji ne postoji niko više da ga zamjeni(ili postoji recimo Poulsen o kojem je zadnja sezona u Juveu sve rekla). De zemi malo Dreambox da te pustim na SKY UK kartu da vidis kaj komentatori govore o njemu nakon svake tekme

Glede njegove elpizode u repki,probio se da na 7 utakmice,zaradio 2 crvena mislim,poklonio Argentini pobjedu na Olimpijadi a nejgova uloga u repki se svodi na popunjavanju treninga te kad se navedenima(Melu i Ramiresu,ostala dvojica su kreativci,jedan čak špica ponekad) neda putovat u Brazil (tj kad klubovi zamole da nejdu na bespotrebne friendly tekme). Eto ti tvog Lucasa....

Njegov prvi ozbiljniji turnir di će biti u sastavu brazilske reprezentacije će biti "Igre dobre volje",pogotovo poznavajući Menzesa koji favorizira igrače iz domaćeg prvenstva,pored nekolicine izvanserisjkih koji igraju po ostatku svijeta. Vjeruj mi,on po ničemu nije izvanserijski,čak ni po vlastitoj gluposti koji često poklazuje na terenu

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 09.02.2011. u 04:24.
trouble je offline