Citiraj:
Autor Veki-os
OMFG,ti si prvi čovjek kojeg znam da underkloka grafu kad igra 
Inače i ja sam jedan od budala koji su je digli na 1GHz,treba ti bolje hlađenje i 1.25-1.3V.
|
A pa imam Afterburner i stavim si jednostavno shortcute na tipke tipe underclock, defoult, i overclokc i onda mijenjam tjekom igre kako mi treba
A možda zvuči glupo, al smatram pošto overclock i overvolt smanjuje život grafe, valda je suprotno kad je underclockaš i smanjiš voltažu tako da s time navodno produžuješ život što znači zapravo da dođeš na isto i da će grafa raditi sasvim normalno ko i svaka druga (znam da je možda retardirano, al neko je i to moro probat XD)
A što se tiče budala koji su je stavili na gigu, a dobro pa zezo sam se, to je od milja bilo
Pokušao sam i to na 1.2V ali izdržala je jedno 10 minuta pa se crashala. A pošto vidim da ti ideš i do 1.3V, pretpostavljam da trebam samo povisiti napon onda
A zanimljiva mi je stvar da 5850 na ckockovima od 5870 (850/1200) samo je otprilike 3% slabija nego onda
Tako da zapravo svi mi koji imamo 5850 s malo truda si možemo ladno napraviti stock 5870