View Single Post
Staro 06.02.2011., 10:57   #7700
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Posto se ekipa zali da ne stavljam/o slike, evo nesto drugo...

Ein kleiner Videoclip

...malo da vadim mast ovima koji nisu isli, i ovima kaj vise sarafe a manje voze
Sve snimljeno mobacima iz ruke, he he...iznenadjen sam kak je to ispalo, pogotovo kad se razvuce na LCD TV-u.

Inace ta subota je bila dan mojih gluposti:
- na pol puta u onoj kucici sam ostavio ruksak i otpedalirao dalje , toliko daleko da sam presao cestu i tek onda skuzio da mi nesto fali, uz to mi je ispao na stazi mobac;
- i mobac i ruksak pronadjeni na sveopce veselje 2 grupice planinara (znali su od koga je), a ja pedaliram po drugi puta najstrmiji i najtezi dio Leusteka, fino;
- nakon izvora gubim opet mobac i opet se vracam po njega (ovaj puta pjeske) i opet razveseljujem dvojicu planinara koji su mi nasli mob a s kojima se mimoilazim vec treci puta;
- sad se vec i ja veselim samome sebi ;
- uz sve to sam se dva puta opruzio na stazi, na totalno bezveznim mjestima, pogotovo drugi put kad sam na maltene ravnom dijelu staze ljosnuo u najvece blato.

Ruta spusta je fenomenalna, i nevjerojatno duga - najduza od svih koje inace vozimo, spust traje li ga traje i izmjenjuju se razliciti i tereni.

Tko ici nije htio, magarac je bio!
Nik je offline   Reply With Quote