Sljedece su gume, jer mi je zadnja guma u katastrofalnom stanju, a onda vilja pa nova kazeta i lanac ...
uglavnom moram nac cim prije poso da to sve kupim
EDIT:
Pošto sam zamijenio N97 mini sa gejfonom 4 evo jednoga tutorijala kako staviti svoju mapu u njega
Do sada sam koristio N97 mini sa sportstrackerom i odlićno je funkcioniralo i već jedno 2 mjeseca tražim program u koji bi stavio svoju mapu. Nakon dosta traženja došao sam do
http://nixanz.com/iphone/55-bitmap Bitmap programa koji podržava stavljanje novih mapa.
Postupak izrade mape je jednak kao i postupak izrade mape za sportstracker (za koji sam napravio tutorijal) ak ste zaboravili kak se to radi evo ponovno slike
http://img411.imageshack.us/i/tutr.jpg/
samo sto čemo u točci pod brojem 7 umjesto sportstracker odabrati OziExplorer i u točci br. 2 odaberemo zoom lvl 15 (to je dovoljno da se sve lijepo vidi) (PNG&MAP)
kada smo napravili novu mapu dobiti ćemo fajlove *.png i *.map ta dva fajla je potrebno sa winzipom ili winrarom zazipat u *.zip fajl.
Nakon toga otvorimo iTunes to je najlakši naćin (malo cu c/p sa njihove stranice)
Citiraj:
Install Using iTunes File Sharing Over USB
* Connect the iOS device (iPhone or iPad) with Bit Map installed to a desktop or laptop computer with iTunes running on it.
* In iTunes, select the iOS device when it appears in the panel at the left side of iTunes' window.
* Select the "Apps" tab.
* Scroll down to the bottom of the Apps tab to the file sharing section, and select "Bit Map" in the list of file-sharing compatible Apps.
* Drag your map files (usually in a .zip file) or KML/KMZ files into the pane to the right.
* Wait for iTunes to finish copying the file(s) to the device.
* Run Bit Map on the iOS device, then tap the "•••" button on the top toolbar (if in the map view) to see the main tab bar, then tap the "+" (acquire) button on the main tab bar.
* Wait for Bit Map to process the files.
|
iPhoneu je trebalo oko 1h da stvori mapu veličine 30Mb, zato sam odabrao veličinu zoom lvla 15.
Nakon što je to završeno pomoču dvije strelice (nalaze se u gornjem lijevom uglu) prebacite mapu Svijeta na svoju mapu i to bi bilo to.
Još nisam isprobao da li program može snimati rute i exportati ih u nekom formatu, to ću testirati sutra