View Single Post
Staro 04.02.2011., 20:30   #7686
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Sljedece su gume, jer mi je zadnja guma u katastrofalnom stanju, a onda vilja pa nova kazeta i lanac ...

uglavnom moram nac cim prije poso da to sve kupim

EDIT:

Pošto sam zamijenio N97 mini sa gejfonom 4 evo jednoga tutorijala kako staviti svoju mapu u njega

Do sada sam koristio N97 mini sa sportstrackerom i odlićno je funkcioniralo i već jedno 2 mjeseca tražim program u koji bi stavio svoju mapu. Nakon dosta traženja došao sam do http://nixanz.com/iphone/55-bitmap Bitmap programa koji podržava stavljanje novih mapa.

Postupak izrade mape je jednak kao i postupak izrade mape za sportstracker (za koji sam napravio tutorijal) ak ste zaboravili kak se to radi evo ponovno slike

http://img411.imageshack.us/i/tutr.jpg/

samo sto čemo u točci pod brojem 7 umjesto sportstracker odabrati OziExplorer i u točci br. 2 odaberemo zoom lvl 15 (to je dovoljno da se sve lijepo vidi) (PNG&MAP)

kada smo napravili novu mapu dobiti ćemo fajlove *.png i *.map ta dva fajla je potrebno sa winzipom ili winrarom zazipat u *.zip fajl.

Nakon toga otvorimo iTunes to je najlakši naćin (malo cu c/p sa njihove stranice)
Citiraj:
Install Using iTunes File Sharing Over USB

* Connect the iOS device (iPhone or iPad) with Bit Map installed to a desktop or laptop computer with iTunes running on it.
* In iTunes, select the iOS device when it appears in the panel at the left side of iTunes' window.
* Select the "Apps" tab.
* Scroll down to the bottom of the Apps tab to the file sharing section, and select "Bit Map" in the list of file-sharing compatible Apps.
* Drag your map files (usually in a .zip file) or KML/KMZ files into the pane to the right.
* Wait for iTunes to finish copying the file(s) to the device.
* Run Bit Map on the iOS device, then tap the "•••" button on the top toolbar (if in the map view) to see the main tab bar, then tap the "+" (acquire) button on the main tab bar.
* Wait for Bit Map to process the files.
iPhoneu je trebalo oko 1h da stvori mapu veličine 30Mb, zato sam odabrao veličinu zoom lvla 15.

Nakon što je to završeno pomoču dvije strelice (nalaze se u gornjem lijevom uglu) prebacite mapu Svijeta na svoju mapu i to bi bilo to.

Još nisam isprobao da li program može snimati rute i exportati ih u nekom formatu, to ću testirati sutra

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 04.02.2011. u 22:47.
zgmmax je offline   Reply With Quote