Citiraj:
Autor coconut
Ne. Trebaš samo staviti DVI->HDMI adapter kojeg si vjerojatno dobio s grafom, u njega ubosti HDMI kabel te trebaš u postavkama zvuka odabrati da ti ATI HD Audio bude default.
|
ok, tnx
...imam problem, nemogu razvuči sliku po cijelom LCDu (spojeno sa compa HDMI kablom), pod opcijama je podešeno extended i LCD na 1080p @50Hz ali nije slika po cijelo LCDu
...ima ko kakvu ideju kako to riješiti ?
........................................................................
Nešto sam skemijao ali nisam 100% zadovoljan, nakon što isključim overscan u CCC i postavim na LCDu (LG 32LF2510) opciju samo skeniraj još nije slika razvučena po cijelom LCDu (slika desktopa), a ostale opcije su još gore (opcija puni ekran mi je zasivljena i nemogu ju koristiti, zna neko zašto ?)
Svaki film moram odvuči na LCD i pokrenuti na LCDu i ovisno o njegovom AR ako je npr. 16:9 on se razvlači onda po cijelom ekranu a 4:3 ostaje 4:3.
Imao sam prije nVidiu (doduše spojenu preko s-video kabla) i to je radilo perfektno, svaki film koji sam pokrenuo na compu automatski se prikazivao i razvlačio po cijelom LCDu.
Imo ko kakvu ideju kako to fino podesiti (neki dodatni prog, stariji drajveri ....)?