View Single Post
Staro 03.02.2011., 16:35   #7662
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
koji je ovo prihvat kocnicu?

http://www.pohrani.com/f/B/xU/30BPZ8mK/img0156.jpg

Jel to post mount? I kaj je najbolje rupe mi nisu probusene i nije narezan navoj pa cu i to morat srediti.

A sarafi za diskove su torx, a tak velki torx nemam pa ih ne mogu zasarafit

Inace kocnice su mi stigle

http://www.pohrani.com/f/2M/ng/140b5D5g/img0152.jpg
Kako je Renesis rekao, to je IS mount i on nema navoja (na adapteru je). PM je uvijek okomit na osovinu (bilo napred bilo iza).
IS mount je najbolji iako su ga počeli micati sa vilica radi uštede na težini adaptera. A to kaj ak se razloha navoj, moraš mijenjati cijeli lowers ili ramu, to je druga stvar.

Ili kupi torx ili si otiđi kupiti vijke sa imbus glavom. Ja kupio 6 komada za 5kn u Vijci Kranjec na Trešnjevačkom placu.
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
znaci ja adapter stavim sa unutarnje strane?
Adapter ide s nutarnje strane. Iako, nemoj zašarafiti do kraja/čvrsto (adapter čeljust) i i vidi kako ti paše na disk. Nije mi se jednom dogodilo da sam krivo okrenuo adapter...
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Vuco, Onyx i ja danas odvozili Leustek prema gore, a 52-jku prema dolje.
Po prvi put sam u Lugarnici jeo grah s kobasom, stvarno odlican - kako stvari stoje tu nema lose hrane...vec si razmisljam sto bi probao u subotu, krvavice su mi na pameti

Prilikom spusta malo smo zaflaksali pa je bilo guranja bajka uzbrdo...sve u rok sluzbe.

Na vrsnom dijelu napadalo je recimo 1-2cm friskog snijega, i nesto suncem otopljenog inja, pa nam je to sve skupa malo zagorcalo zivot - zavrsni dio Leusteka trebalo je posteno upregnuti, a i kod spusta je bilo veselice.

Dvije prigodne:

Sunceko se probija kroz maglu
Snijezni tepison

Ambijent na Sljemenu je fantastican, vedro i suncano, a krosnje obavijene injem.
Da, malo sam ujebo stvar. Ta 52-jka je sad još u voznom stanju, ali ima gro malih stazica koje kad se saznaju, brijem da postaje odlična staza. Ovako - ima boljih.

Lojstek od izvora do vrha je bio grozan. Pedaliraš ko budala, noge ubijaju. Da ću u subotu isto ponovit, sumnjam .

Tko je onda za subotu spreman ?