Prokleti tele2.
Zašto? Ukratko:
21.1. sam otišao u VIP da prebacim 3 firmina broja i da uzmemo VIPovu akciju -50% na pretplate, sve obavio i zbog tog kak obično biva nisam htio riskirat pošto je ženska rekla da se zna dogodit da ih odbiju, i da nam tele odjebe vip i da mi popušimo tarife i mobitele.
Dogovorio sam se sa kolegom da traži tele raskid ugovora (2 broja ističu za mjesec dana a 1 je istekao) i on prema njihovoj uputi poslao faxom raskid ugovora.
Rekli su mu da će se mobiteli moć koristit do kraja ovog mjeseca da bi danas popodne brojeve ugasili!!!

Nit su javili da će ugasit nit su se držali dogovora do kraja mjeseca da možemo koristit mobitele (31.1. bi nam vip prebacio brojeve kod njih).
Katastrofa, ovo nisam ni u t-comu doživio, nikad više kod njih. A da ne moram reć da za bilokakve informacije vezane uz moj mobitel nisam mogao bez šefa, jedino je on mogao nešto saznat.
Navečer na zahtjev šefa otišao po nove brojeve u vip (čak mi je i drago što nemam više nikakve veze s njima ni njihove brojeve) i riješio sve za 1h, mobitel je sat vremena nakon što sam izašao iz centra bio aktivan.