View Single Post
Staro 24.01.2011., 23:16   #242
Raines
Registered User

Datum registracije: Jan 2011
ja sam dobio opomenu pred isključenje jer nisam "podmirio" račun za 11 mjesec a imam trajni nalog! Iznos za 11mj preko TPO je duplo veći nego uobičajeni računi (oko 500 kn)i na kućunu adresu mi je došao račun za 11mj sa duplo manjim iznosom (240 tak neš)! Nakon poziva szk mi je rečeno da mi je trajni nalog dekativiran iz ne zna se kojeg razloga da provjerim sa kartičnom kućom i pitam njih te da moram platit iznos od 500 i nešto kn, nakon što sam im rekao da mi je na kućnu adresu stigao račun od 240 i nešto kn onda i im ništa nije bilo jasno i tip mi je reko da je to krivi račun da će on prosljedit njima prigovor da mi poašlju "pravi" račun, što god to značilo. Uglavnom platio sam račun za 11mj i odmah za 12, ali opet ostaje dug te razlike od 260 kn, koje ne namjeravam platiti, šta će biti sa prigovorom to samo oni znaju ali ja znam da prelazim na bonove kad mi istekne ugovor!

Citiraj:
Autor Slow Pregled postova
Ma lopovi...ja jucer odem u Tele2 nakon kaj ih dvaput nisam mogao dobiti na telefon(cca. 15 min cekanja svaki put) i pitam Dobro kaj je ovo?....Veli meni covjek prvo''Ma joj to su se oni zabunili sigurno ak nema uplatnice,sve ce biti dobro,nemojte se ljutiti''...da bi nakon par minuta price mi rekao: ''Ma ovi gore pokusavaju skresati troskove maksimum pa tako ne salju uplatnice.''
Toliko o Tele 2....Hvala Bogu pa nisam vezan ugovorom....
ja sam se registrirao za e-račun pa mi ni taj ne dolazi

Zadnje izmijenjeno od: Router. 25.01.2011. u 03:03.
Raines je offline   Reply With Quote