Nije baš da se kužim u išta vezano za mreže, pa ću vjerojatno napisati neke ubitačno očite ili bolno nebulozne stvari, no nadam se da će ovo upozorenje pretvoriti ikakvu frustraciju u patroniziranje. To mi je sasvim ok budući da, jel, ne znam.
Danas mi je Tcom uslijed pucanja veze zamijenio router za Thomson TG782i. Dečko (Vista) se spojio dok su bili tu s lozinkom koja piše na poleđini routera, no svoj sam laptop (Win 7) dobavila tek nakon što su otišli. Cimerica (Xp) se uspjela spojiti naknadno uz lozinku, dok ja ne uspijevam.
Tcomovci su pokušali postaviti lozinku koju smo mi odabrali, ali to nije funkcioniralo, pa koristimo ovu s poleđine routera.
Moj laptop vidi mrežu sa zadanim SSID-om, no kad se pokušam spojiti kaže da je unable bez da me uopće pita za lozinku. Troubleshoot ne vidi problem.
Pokušala sam ući u Thomson Gateway, ali me traži user i pass koje očito nemam. Pokušala sam koristiti user i pass koje je netko postao na ovoj temi nešto ranije i nije funkcioniralo (ili sam nešto krivo shvatila). Pokušala sam sve moguće kombincije uz mrežu vezanih i meni znanih lozinki i korisničkih, čisto blefa radi, što, naravno, nije urodilo.
U user guidu piše da uđem u Gateway i pritom piše da ukucam user i lozinku koju sam kao jednom prije odabrala, ako uopće jesam. Zanima me jesu li Tcomovci ukucali nešto što su mi zaboravili reći, pa ih trebam zvati, ili postoji neki generični user i pass koje nisam uspjela ubrati iščitavajući postove po forumima? I trebam li uopće ulaziti u Gateway?
Hvala na ikakvoj povratnoj