View Single Post
Staro 27.01.2005., 13:03   #6
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Eh šaljivđije!

Imam plan napravit hlađenje za sve (cpu,nb i grafulja) ali bi na proc stavio peltia od 220W. Zato gledam da radijator bude čim veći da nemam problema sa pregrijavanjem.Jer pelti sa procom izbacuje van +350W tak da brijem da ništa od ovih komercijalnijih stvari nebi šljakalo.

Uzeo bih ja od kamiona ali ne pašu.Imaju preveliki promjer cijevi,oduške i predebeli su.

Jel netko možda mjerio koja mu je temp vode u sistemu?

Ajd da malo podjelim svoje planove sa vama: imam frenda koji če mi od bakra napravit blokove za proc i grafičku i nb. Ja njemu nacrt a on meni gotovi proizvod par dana poslje.Skinul sam swiftecha pa sad to moram prebacit na neki njegov autocadbla verziju koju on ima. Pumpa klasična, crevca i priključci klasični.E sad radijator. Uzmem nekaj ovak velikog i namontiram sa vanjske strane kučišta,stavim 3,4,5,9(nečete vjerovat ali ima za ovu Moru kupit i držalo za 9komada) ventova koji su lahor lahora (tražim 120x120x15) i hladim cjelu stvar bez problema. Uzmem ovako velik radijator radi glede budučih procova koji imaju termonuklaernu potrošnju i miran sam do daljnjeg.
Kaj velite na to?

Zadnje izmijenjeno od: Jozha. 27.01.2005. u 13:18.
Jozha je offline   Reply With Quote