View Single Post
Staro 27.01.2005., 01:48   #5
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Napajanje

Citiraj:
Originally posted by PSIHO
Problem ti lezi u napajanju 98% posto sam ja imao slican problem dok sam imao MS 400W napajanje.Kopajuci malo po netu dozno sam da tih 400W znaci u idelnim uvjetima pod optimalnim opterecenjem,na određenom naponu struje....ustvari to ti dodje kao ona P.M.P.O snaga zvucnika kad ti na njima pise slovima od pola metra 1500W a kad pogledas otraga mikroskopskim slovima pise 10W RMS...hmm da napajanje ...dosao sam do podatka da moje "snazno" 400W napajanje ima nekih 170W-180W realno!!! i da jednostavno je pravljeno za nekakvu office uporabu a nikako za maltretiranje sa voltazama i overclock ! Zato uzmi od nekog neko "BRAND" name napajanje sa PFC faktorom pa si stavi i onda dizi oc. Ja sam sa svojim 350W Brand name nagurao svoj proc do 3.2GHz bez problema ali najbitnije je u svemu biti umjeren tako da i je i ovako ok ... i ne zaljeći se na napajanje od 350W za 200KN

Bye
mislim da to napajanje ima nesto vise od 200 W. Svaki r300 i noviji gpu-i zahtjevaju min 300 w i vjerojatno je tu odredjeni dio problema.Frend ima staaaaaro codegenovo napajanje od 200 w i puknio je u nju 9600xt (rv360)
koji isto tako trazi 300 w. Dok su windowsi gore i dok je u desktopu komp je full stabilan no cim se upali (mark primjerice) izbaci u roku od par minuta. Grafa povuce struju koja je prevelik zalogaj za tako slabo napajanje i to je to.

A problemi sa kingmax memom nisu strani pogotova ako drzis 3 sticka u DC-u