View Single Post
Staro 22.01.2011., 01:00   #7405
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da vidiš kako su me ljudi čudno gledali kad sam se spustio u grad

Jeli tko za Dotrščinu sutra? Imam jednu zanimljivu ruticu koju nisam još istražio do kraja. Traže se udarnici, koji će preživjeti i malo eventualnog lutanja

http://www.everytrail.com/view_trip....dafbbf7df1b58f
Malo je zbrčkan ovaj track jer su dva spojena u jedan, stavi Satellite mapu, bolje se kuži teren.

Za one koji su bili, to je u stvari skoro standardna ruta preko kanala ali u kontra smjeru
Kolega dDario i ja smo krenuli i došli do točke "the kanal" (u koji je on propao kao u živo blato, do volana ali o tome neki drugi put, uglavnom morali smo natrag jer je imao mokru nogu, a bilo je hladno i mračilo se ).
Sljedeća točka do koje treba doći je "vrh" (mala slova) ali uz kanale, sa vjerojatno jebačkim usponom na kraju. Sa "vrh"-a, serpentinama do crvene točke GO, po nacrtanoj ruti. Dalje, po dogovoru. Garantirana uživancija za sve prave AM-aše i one koji bi to htjeli postati . Nema nikakve jurnjave i ludih spusteva, tehnika je furka (u stvari ima par jačih nizbrdica ali ništa strašno) Može se odvoziti krug za cca sat, sat ipo lagane vožnje, a ok je i za izgubit cijelo popodne u šumi, ima neistraženih singletrackova koji čekaju na nas.

Ja idem sigurno, najvjerojatnije i dDario (testirati novog Talasa koji je još u dućanu i čeka ga u jutro ) i još tko se skupi. Start, također po dogovoru, vremenske neprilike me ne zanimaju

Zadnje izmijenjeno od: murina. 22.01.2011. u 01:15.
murina je offline   Reply With Quote