Citiraj:
Autor Renesis
@Vuco - Pa nemas ti losu opremu na bajku... a i ramu bi mogao utopiti za neke novce... Ovi On-One su jako fini, jos kad sam na njihovoj stranici gledao one titance, jaoo
Ja cu morat malo sjesti napokon za stol sa digitronom i vidjeti sto cu s biciklom. kupovati fulku ili drzat se i dalje ovog setupa, cisto da pokazem skrlecu da mogu brze od njega s rebom 
|
Iskreno, trenutno ne bi mijenjao fulku za ništa,a trenutna oprema na bajku je taman za moj skil. Puno je ugodnija i zabavnija fulka za voziti. Za Sljeme i naše spusteve je 120-150mm dovoljno. Sve više je stvarno nepotrebno. Ali fulka je meni preporod. Baš uživam, iako ovaj moj tip suspenzije na Focusu (Horst Link) je, kak da drugačije velim nego dosadan. Ne daje ti nikakve informacije o podlozi, samo je pegla. Ne boba, no nije osjetljiv na sitne prepreke kao npr. Nikov Fuel Ex. Kak bi testeri rekli, nije zabavan

.
Iako to može biti iz razloga što je moj prenapumpan (150psi zračna komora, 210psi IFP komora) zbog greške pri izradi rame (a novu dobivam u 4. mjesecu).
Razmišljao sam i ja o nekom bajku sa 150-160mm hoda. Na kraju zaključio da ću jedino možda još uložiti u prednju vilicu od 140mm (imam "fetiš" na vilice sa dobrim dampingom) i eventualno kotače neke, iako je i to upitno. Ovaj mjesec sam uložio u alat i sad bi trebao imati doma sve za popravak svakog djela bajka. Doslovno da ga u djelove mogu rastaviti.
Išao je Damir s nama (od dDaria frend sa Stinky-em koji ima 180mm hoda). Ne može on iskoristiti taj bajk na Sljemenu, a da ne velim da smo ga na spustu gdje je bilo ravno svi šišali zbog manjih guma.
Ovo za On-one-a su planovi za budućnost, kada se svaki pravi bajker vrati na HT-a

.