View Single Post
Staro 19.01.2011., 12:44   #7351
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Dok vi svi razmisljate kako upiknuti vilju s +140mm hoda, ja gledam kako da se dokopam jednog brzog gradskog beciklina...izbor se suzio na ova dva:

Giant Seek 2 (2010g.) (5000kn)
Jamis Beatnik (2010g.) (3000kn)

Novaca se naravno nema
Seek, shimano nexus 8 brzinac, dosta je tezak, djeluje robusno i neunistivo
Beatnik, singlespeed, okrenes kotac i imas fixia sto me pali, lagan ko perce 9.3kg - djeluje mi krhko sto zabrinjava.

Modeli 2011 mi nisu zanimljivi (a i pitanje je dal ce biti dobavljivi kod nas)...znaci treba kupovati sada dok ih ima na lageru, kasnije ciaooooo.
Ako uspijem "istjerati" odredjenu pinku, jedan od ova dva ce uparkirati u garazu

...i pocinjem se voziti na posao s bicikletom (moram naci opravdanje za investiciju, jelte )

[edit]
@tomiotok

Te rukavice su odlicne, bolje od ovih sigurno - i naravno da sam ih isprobao, ali s popustom dodju 217kn.
Hebiga, povukao sam granicu do koje dam za rukavice i ove ne ulaze u budget...a razlika i nije bas mala (77kn oliti +55% ))
Imam Giant Chill s gelom (za hladnije vrijeme)...i dobra je stvar taj gel, ali kako sam se prije vozio bez ikakvih rukavica, tako cu ljeti izdrzati i bez gela...ipak moram malo obuzdati potrosnju na bicikl i popratne sadrzaje.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 19.01.2011. u 13:02.
Nik je offline   Reply With Quote