View Single Post
Staro 19.01.2011., 00:21   #7346
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@srale7

Mijenjaj tu oprugu ili vilju cim prije...tocno se sjecam kad i kako si izletio...

Jurim ispred i ne mogu na onoj strmini usporiti jer su pakne masne od ulja koje je celjust pljucnula - idem prebrzo i u stvari se spasavam he he, i jedva prodjem zavoj, uz pomoc spustene noge i dubokog udaha sa zadrskom

Iza ledja cujem rondanje, i to onako stupnjevito (vjerojatno se vilja sabila do kraja i bajk koci u trzajevima)...prodjem zavoj i na kratko bacim pogled preko desnog ramena i tocno u tom trenutku krajicem oka vidim kako nesto bijelo produzi u grmlje umjesto u zavoj.

Ja sam se strgao od smijeha , ali ne samo zbog toga, nego i sto si se gore na brijegu zaletio u mene kad je ona grana uletila u masinicu i zablokirala straznji kotac...tako da sam bio pod dojmom od prije.

Istina bog da nije bilo primjereno da se cerim, ali nisam si mogao pomoci.
Da, izgubio sam kontrolu, strmina je jebena i na kraju je zavoj, podloga, hm, i sam znas kakva
Zbog premekane vilice, prednji kotač gubi kotakt, samim tim kočenje je slabije i događa se ono sto se dogodilo.

Neda mi se sad davat 250 kn za oprugu, kad ionako za mjesec dana planiram promijenit vilicu, i za nju cu si kupit odgovarajucu oprugu, ovako mi je to bačen novac. a ionako sad nema voznje bar tjedan dana. Servisirat cu zadnji shock, dolazi hladnoća i snijeg, a i ispitno vrijeme je tu

Citiraj:
U takvim situacijama, moraš znati postupak. Kada vidiš da netko padne, prvo pitaš jel sve ok, jel se moš micati i slično. Ako je sve ok, počneš se smijati. Jer znaš da bi se i on tebi smijao da si ti u toj situaciji .

srale7 je offline   Reply With Quote