View Single Post
Staro 18.01.2011., 21:12   #16
sina xx3
Premium
Moj komp

sina xx3's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ma naravno da neće proći priča o pregrijavanju na reklamaciji,..pa kaj vi mislite da u servisu imaju volje i vremena za pošteno istestirati grafičku sa problemima pregrijavanja,..dok god grafa pali,radi i diže igrice za njihove pojmove ona je apsolutno ispravna.
A što se tiče neplaćanja takvog poduhvata ni to nije istina,..većina servisa će ako ustanovi da grafa radi,a to znači da je ispravna ljepo naplatiti diagnostiku i jedan radni sat.....nažalost provjereno na frendovom primjeru.
Frend je ne tako davno nosio u servis nama svima drage firme Lxxxs baš upravo 4870 (neznam zašto me to nečudi) radi pregrijavanja koja je nakon pol sata neke zahtijevnije igrice bila vruća da si se opekao nakom što si je dodirnuo.
Došao on u servis jer su ga zvali da je podigne nakon dva dana a čovjek za pultom mu hladno kaže :...evo vraćamo vam grafu,..testirali smo je i ona je potpuno ispravna,..radi na 54*C.
Pita frend : pa kak ste je testirali i kak radi na tak maloj temperaturi kad se meni pri igricama pregrijava?
A čovjek veli : ma probali smo nabrzinu i igrice i nama neizbacuje ni iz jedne a sve dok pali i radi ona je što se nas tiče ispravna,..samo vi nebrinite ako se u budućnosti stvarno bude pregrijavala pa krepa dobiti ćete novu na reklamaciji a sad izvolite platiti dijagnostiku.
Naravno netrebam ni reći da je grafa krepala nakon garantnog roka baš kao i moja nedavno.