View Single Post
Staro 18.01.2011., 11:17   #3371
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor creativo91 Pregled postova
Da raspolažem tom količinom novca moj odabir bi bio izmedju MSI Twin Frozr II GTX470 i GTX460, ove ostale ne bih uzimao u obzir.
5850 je glasnija i toplija te se slabije clocka nego 460GTX dok se 6870 dosta slabo clocka te je tu negdje sa klokanom 460GTX.
Dapace ne bih nikada isao na 6870 prije bi uzeo 6850 i nju kloknuo na preformanse 6870.

Dakle, MSI GTX470 Twin Frozr II je poseban svijet za sve prethodno navedene grafe te si s njom siguran duže vrijeme.
Samo je pitanje koliko cesto se igras tj. da li ti je stvarno potrebna takva zvijer u kompu jer bi i 460GTX odlicno odradila posao u nekoj blizoj buducnosti.
igram svaku večer....to mi je kao opuštanje od stresa na poslu....kojeg ima prilično na mom radnom mjestu

ma odluka je pala....twin frozr..ionako grafe mijenjam puno rjeđe nego većina vas...

EDIT: stigla je....isss mickey...prepo sam se kad sam upalio komp jer nisam niš čuo....haha..nisam navikao na to...uglavnom nisam imao vremena za igranje s taktovima (morao žurit nazad na posao)....

nego imam pitanja: Imam Corsair VX550 koji je po specifikacijama dovoljan za gtx470....koliko bi više struje trošila ako bi joj malo dignuo voltažu? Jel bi to vx550 podnio? I još nešto...do koliko joj je "zdravo" dizati voltažu a da grafa ne rikne na duže staze (jel ja ne kupujem često kartice)?

Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 18.01.2011. u 16:13.
gnomisa je offline   Reply With Quote