Pred nekih mjesec dana sam instalirao Darksiderse, igrao nekih pola sata i komp se jednostavno ugasio, kompletno. Idući put opet. U drugim igrama i 2d radu se to nije događalo pa sam pretpostavio da je stvar u igri. Potom mi se jučer dogodilo da su se jednostavno isključili svi efekti u windowsima(sedmica) u 2d radu uz pojačan zvuk ventilatora. Pogledao sam temperature i Catalystu i bilo je 109 stupnjeva(wtf?!). Stavio sam ventilator ručno na 100% jer se u međuvremenu usporio a temperatura je rasla. Nije pomoglo pa sam downclockao grafu na 450/600 ili tako nešto(nisam sad na tom kompu pa ne znam točno) uz vent lockan na 60% i sad je temperatura u 2d 60 (wtf again). Još je pod garancijom pa bih je nosio u ADM. E da i nakon tog nemilog događaja neku večer sam taktilno isprobao temperaturu grafe nakon što sam ugasio komp i bome je bio prek 100 sigurno, tako da senzor radi. Grafa je XFX 4870 512 mb, napajanje fortron 400 w, proc phenom II 720.
Pitanje je hoće li mi je zamijeniti na temelju toga što se pregrijava i moram li platiti kakvu dijagnostiku(totalna besparica trenutno

)?
Hvala svim dobrim ljudima koji odgovore