View Single Post
Staro 17.01.2011., 19:28   #11
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
potrebno je dodati prava za koristenje datoteka

evo primjer: D disk > desni klik > propreties > sharing > advanced sharing > permissions > (ako gore postoji everyone oznaciti dole "full control") ako nepostoji pritisni "ADD" > pa odes na advanced > pritisnes find now > dole iskoci prozor gdje treba naci everyone (dva puta kliknes na to > potvrdis s ok

ako ti ni nakon ovoga neproradi moras podesiti isto ime workgrupe, na w7 po defoultu dolazi WORKGROUP a tako bi trebalo biti i na xp-u, znam da je u nekim slucajevima bilo MSHOME pa samo prebacis u WORKGROUP i onda sljaka (ovo je za neke korisnike xp-a)

ako preko laptopa sheras putem wirlessa ja sam morao ukljuciti sync da bi mi mreza radila tako da sam se kod buraza hebo 2 dana dok nisam nadosao (koristio je usb stick za wirless)...ako ti nes nebude sljakalo pikni me na pm pa cemo preko team viewera rijesiti stvar

EDIT: probaj promjeniti jos mrezu udjes u network and sharing security, ispod "view you active networks" mora pisati public, home ili work, pritisni na zaplavljeni "link" stavi na work (ako vec nije)

kad si to napravio odi opet u network and sharing scurity > s ljeve strane change advanced sharing settings > Turn ON Network Discovery isto tako skroz dolje Turn OFF Pasword Sharing

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna

Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 17.01.2011. u 19:33.
fre@k je offline   Reply With Quote