OK, ja sam u 10h na zbornom mjestu.
Inace veceras sam do pol 11 sarafio po biciklu - sve se urotilo da sutra ne pedaliram, ali nnebu islo

.
Cekao sam goste koji nikako da dodju, dopizdilo mi cekanje i odem u garazu smonitarti danas kupljenu rabljenu alberticu (ex Vucinu) koja je u boljem stanju od moje obje gume zajedno.
- taman skinem gume, evo gostiju...Murphy ne djelu
- gosti odu - ja u garazu, Albert naprijed, Bontrager s prvog na straznji kotac;
- idem provjeriti dal treba centrirati kocnice, prva skroz propada, neznam sto se dogodilo ali stogd da je - zapocelo je danas na Sljemenu...Murphy again;
- odzracim nabrzaka kocnicu (na svu srecu imam s cime, inace bi sutra hladio jaja dok bi se ekipa vozila);
- pakne skroz nauljene jer je celjust pljucnula ulje, obrisem ih idem testirati;
- najbliza nizbrdica je prema Konjscinskoj, tako da oko 22h fino skripim Janjevcima pod prozorima

- nazad doma, odmascivanje diskova i pakni s nitro razredjivacem iiiii ... novi krug

;
- odmascivanje urodilo plodom, ne skripi, ali i ne grize kao prije, ali snaga je zadovoljavajuca za sutrasnji spust;
- pakne imaju 80-90% mesa i nadam se da ce se "aktivirati" nakon sto ih malo spalim jer mi se nekako ne kupuju nove.
U nedjelju slijedi zamjena lanca, a tokom tjedna servis vilje (novo ulje) i onda sam miran neko vrijeme.