View Single Post
Staro 14.01.2011., 14:29   #708
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
da, al mislim da ti nitko to nebi bas preporucio, a i ako je problem u ploci onda nema veze sta to radis iz windowsa

predlazem da odes na gigabytov site i nades upute o flashanju, ali buduci da imas noviju plocu sve sta trebas je uzet jedan usb stick, downloadat najnoviji bios (pazi da si odabro dobru plocu na stranici) sa gigabytovog sajta i to je to

odes u bios i tamo imas opciju vjerojatno Q-flash ili tako nesto i on ti otvori stick (mozda moras odabrat u opcijama hdd a ne usb stick, vidjet ces na sta mislim, nekad zna tako pisat u biosu za stick da je hdd kod flashanja) i onda samo odaberes bios sa sticka i on sve napravi za tebe

nakon sta flashas komp se restarta (obavezno ga nemoj sam restartat rucno ili slucajno ic gasit komp tokom tog procesa)

kad udes opet u bios, loadas bios defaulte, save & exit, restartas i udes opet u bios i onda probaj mijenjat fsb itd

opasno je, ali jedino u slucaju da bas u tom trenutku kad to radis nestane struje ili tako nesto inace su jako jako male sanse da mozes nasto zaribat, pa cak i da krivi bios ides flashat, nebi ti ploca dala, rekla bi da je krivi tak da stvarno nemas sta izgubit
Astral je offline   Reply With Quote