View Single Post
Staro 13.01.2011., 23:46   #1835
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ja sam imao HTC DESIRE mjesec dana (od 4.12.2010. do 05.01.2011.) a prodao sam ga jer mi je bio nekak' prevelik + to što sam dobio više za njega neg' što sam ga bio platio hehe, e sad.... sad mogu ukratko napisati dobre i loše stvari, pa ako će nekome pomoći...

Dobra strana:
1. dizajn
2. zaslon (800x480 pixela) [na iPhone4 je 960x640] ali i ovo je odlično
3. touch reagira odlično, možda samo zato jer je kapacitivni, a ne na otpor, uglavnom perfektno!
4. povezivost (wi-fi, bluetooth, 3G/HDSPA, sve super šljaka)
5. programi/programčići, widgeti, market, sve za 5, custom ROMovi, česti update-ovi, postoji sve što zamisliš...
6. HD snimanje videa (1280x720pixela)
-možda ima još toga, ali ne mogu se drugih stvari sada sjetiti...
7. OS je super i lako se ''skuži'', opet bi kupio mob sa tim OS-om!

Loše/mane:
1. baterija (meni je u početku trajala 4-5 sati, to znači da sam ga punio 3 ili 4 puta na dan), kasnije kad se ''formatirala'' trajala je 1 dan, ali opet uz surfanje ili igranje izdrži 8 sati, opet loše!
2. zvučnik za razgovore i onaj ozada su UŽAS, krče, a pretihi, šumi u razgovorima itd itd, srednja žalost
3. kučiše škripi (poklopac ozada)
4. microSD kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi - jadno
5. SIM kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi, ove se baš i ne koristi, ali netko koristi, pa ne može...
6. snimanje videa u bilo kojoj rezoluciji trza, a i reprodukcija također, kvaliteta loša, ovo je vjerojatno rješivo drugim/novijim softwerom ili custom ROMom, ali opet...
7. slike slikane fotoaparatom - loše, za tako skup uređaj
8. s uređajem se ne dobije ni futrola, ni autopunjač, ni nosač za auto (samo USB kabel, punjač i slušalice)
9. premalo interne memorije, već prvi dan sam morao brisati instalirane programe da dobijem malo slobodne memorije...
10. neki programi nekad jednostavno ne žele raditi, ok, to je vjerojatno rješivo novijim softwerom, ali dok ne dođe noviji softwer može proći nekoliko mjesci
11. uređaj se pregrijava u mjeri da se ne može držati u ruci, ali samo tokom razgovora, surfanja ili igranja igrica (ovaj moj bivši, ne znam za druge, navodno je to slučaj samo kod 10 kom od 1000 kom)

To su moja iskustva, planiram sada prijeći na kvaliteniji mob (kvalitetnije neškripavo kučište, da kad s nekim pričam da ne krči zvučnik itd itd) - u obzir ulazi SAMSUNG galaxy S I9000, vidjet ću...