View Single Post
Staro 09.01.2011., 22:26   #3
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Kako spustiti temperaturu? Aftermarket rješenja trenutno nemogu nabaviti no zamolio bi cijenjene kolege da mi kažete koji cooler mogu staviti na tu svoju Radeonku?
imao 4670, ali sa S2 s kojima je temperatura max isla na ~65°C, i to po ljeti bez klime. tako da mozes (ako imas mjesta u kucistu) razmisliti o S2, ako ima ok provjetreno kuciste mozeg ju drzati skroz pasivno.

ili sto je safire inace stavljao na 4670 (i ima hladnjaka na jos dosta i atijevkih i nvidija), Accelero L2 Pro. ima ga za uzeti novoga, oko 100 kuna je, i full vrijedi para jer hladi predobro, i uklanja buku ovakvih zujalica (znam koliko se cuje, imam prakticki isti hladnjak na 2600xt, takoder od safira).

Burko je offline   Reply With Quote