View Single Post
Staro 08.01.2011., 23:08   #107
windfucker
Guest

Ne, nisam mislio na DDR3, 3DM11 je bugovit unatoč patchevima i dalje ne očitava sve kako treba, mislio sam na memu grafe- ide to na 2250 uz gpu 900+ bez beda
S obzirom da je okljaštrena sabirnica i nemamo puni gigabajt na raspolaganju, svaki MHz dobro dođe

(edit): yep, 925 je i meni max za gpu pri 1.087V.
Btw. nabasao sam na otkljucan bios za Gigabyte sa voltazama do 1.2, ali ne stignem jos to isprobati (prvo moram prouciti kako su se ono nV flashale, nisam to radio jos od 7900GTO grafe )

(mali offtopic): Dugo sam bio na ATI-ju, i zbilja sam više očekivao po pitanju drivera i perf. u pogledu SLI-ja, ali ti profili koje gotovo za svaku igru teba "štelati" posebno...toga se ja ne sjećam na ATI-ju, ma kako driveri znali biti povremeno kriminalni...uglavnom trebam malu pomoć- ima netko link na 1.0 verziju SLIpatchera (na "služb. stranicama" je 0.9b zadnji ponuđen na skidanje, a čitao sam da su neki izjavili da je jedinica vani)?
I kako, pobogu, staviti novije drivere od ovih 260.99 na kojima sam zapeo? 263.xx i noviji jave da nema kompatibilnoga hardvera (a vidim da ih ljudi pogone na GTX 4xx grafama)...
Nadam se poboljšanjima za SLI, pogotovo za kriminalni profil u Mafia II, koju mi se ovako zasranu (s oproštenjem) niti ne da počinjati igrati...moram razbiti SLI i jednu grafu postaviti za samo za fiziku da bih na fullhd imao oko 33fps uz max. clock GPU-a...i to bez AA i AF, naravno...glupa igra dobar dio fizike "krca" na procesor, bez veze...

Jad i bijeda, trebao sam ubosti 570-tku, iskrcati još 500kn i amen...

Al' ajde, barem BFBC sada radi kako spada, COD4 na fullhd i osrednjim postavkama ide oko 200-250fps-a (bez posebnih optimizacija) što je i više nego dovoljno.
Samo dokaz da se može kada se hoće

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 09.01.2011. u 08:53.
  Reply With Quote