Citiraj:
Autor musso
Drustvo? Jeli normalno da se na mojoj konfi (MojKomp), VX450, dok igram neku igru, stvarno dobrano grije? Cak me i nekako zabrinulo. Toplo kao kada na nekom laptopu igras igru pa grije da nemozes drzat duze vremena ruku kod ispuha.
Pritom temperatura unutar kucista oko procesora i graficke mlaka.
|
Izvuci napajanje iz kućišta (tako da hvata zrak sobne temperature), a zatim radi na kompu sve kao i do sada ... ako se i tada zagrijava, potraži račun i garanciju.
Citiraj:
Autor bixsy the king
|
Ako su to ova iz oglasnika, onda su pomalo neisplativa. Nisu loša, ali opet nisu toliko dobra (cijene jače od Seasonica, a ne dobije se toliko kvalitete).
Npr. taj SX550 je negdje u klasi modularnih CoolerMastera (samo što je znatno tiši), ali 750kn za 550W napajanje je ipak nemala cifra, dok je nemodularni PowerX 550W 617kn što je također puno.
Realno, ta napajanja vrijede ... 80% navedenih cijena.
Citiraj:
Autor Milentije
Nisam.
Ovi praznici su me malo istrosili, pa onda servisiranje auta pa 28.1. ide registracija auta. Kad sve to prodje, onda tek ide napajanje. Bio sam zagrijan za tog AX1200, ali na kraju nekako gledam puno li je to, bez obrzira sto bi se moglo desiti da se pod njim nadje neki SLI/CF i 980x pod LN2. Kada sam sve sracunao najprimamljiviji mi je sada AX850. Docice me 1205 kn nakon povrata poreza. Ali, ima jos do toga, tako da jos imam vremena da se predomislim. 
|
Šteta ... ali znam kakva je trenutno situation sa parama u cijeloj državi, pa bi me čak čudilo da bilo tko uzme to napajanje
AX 850 je također odlično napajanje, ali ga Corsair stvarno puno cijeni ... a ni trgovačke marže ne pomažu :/
Uglavnom trenutno mi se čine 850W modeli od
XFX-a i
Seasonica kao najisplativije investicije, ako ih uspijete uhvatiti