ovako radi se o tome ukratko:grficka kartica je ATI radeon 5850 HD Sapphire 1 gb....i sad znaci radi sve pet kad je windows dignut tiho i normalno....a kad udzem u neku igricu tipa battlefiled bad company 2 nakon par minuta igre pocne ventilator brujat ko pomahnito....ko u starim kompovima obican ventilator,sto je najtuznije prije 2 dana sam podigo iz linksa komp sa popravka jer je to prije brujalo i jos neceg oko napajanja...znaci sad su oni to kao trebali rijesit a opet isto sranje....mislim sta da ih opet zovem i opet im nosim komp a meni lik je reko da je sa grafom sve pet samo kao da je bilo prasine u njoj....sta mi je radit to mene interesira.....ovako sto se tice drivera sve bi trebalo bit updateano jucer sam ih instaliro na verziju ja mislim 10.12.Prije nikad nisam imo takvih problema a sve sa igro i radio isto....i jos mi se sad pocelo desavat da kad palim komp ili resetiram da isto ventilator pomahnita i bruji....Pomazite ko kod zna....evo i linka od grafe:
http://www.amd.com/us/products/deskt...-overview.aspx
ne znam sta jos rec jebo ja radeon...da nije do njihovih drivera cuo sam bio svega da su se ljudima znale sprzit graficke zbog losih drivera i takve price...ili bio sam prcko nesto po onom ati overdriveu al tamo mi je sve normalno 725/1000 Mhz i fan control je iskljucen
konfiguracija:Manufacturer: System manufacturer
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 4096MB RAM
Hard Drive: 500 GB+640 GB
Video Card: ATI Radeon HD 5850 1 GB
Monitor: Samsung SyncMaster 2053BW
Sound Card: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
Speakers/Headphones: logitech PC headset Clearchat style stereo
Keyboard: logitech g11 gaming keyboard
Mouse: Logitech MX-518
Mouse Surface: Nova Gaming winner 3
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Motherboard: ASUS P5Q Deluxe LGA 775 Intel P45 Intel Motherboard
Computer Case: NZXT Apollo Black