Citiraj:
Autor m1kLa
Ima li netko mozda kakvih solucija!! Sve sam probao ali nista ne pali!!Jedno mogu misliti samo da je dala svoje! a meni se neda davati nofce za novu jel kosta vise od laptopa 
|
Ako baš nemaš potrebu negdje na terenu čitati s optike, nabavi si vanjsku pržilicu za po doma. Brža je i nećeš doći u situaciju da ti odapne ako zbog ničeg drugog, onda zbog stalnog prenošenja i drmanja. A ako ti ta vanjska rikne, vjerojatno neće riknuti elektronika nego sam čitač kojeg možeš za sitne novce promijeniti (ubaciš običnu internu pržilicu unutra i sve 5 - koristim jednu takvu doma). Ima još jedna solucija, ali koliko je dobra ovisi o tome koliko ti je i kako čitač oštećen. Naime, prije nekog vremena sam na lapu bio kod prijatelja i morao pročitati nešto s DVD-a. I moj pogon neće i neće, i bio tamo još jedan lik, teški harveraš i kaže daj da vidim. Ja reko ma otišla je, nema tu pomoći. Al čovjek ipak pogledao, i temeljito očistio vodilice i stvar proradila. Doduše, sad opet ne radi kako treba, ali za prvu ruku je poslužilo.