View Single Post
Staro 23.01.2005., 11:06   #2086
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Ma nabijem ja tebe i remek djela DS9 , ta remek djela su sapunice koje čak nisu na razini jedne Marisol ili Vile Marije ili koga vraga več. Od Star Treka ko prikaza naše budučnosti očekujem istraživanje nepoznatoga , izmišljanje razno raznih spravica koje služe tome i tome,
To nikada nije bila originalna Geneova ideja. Svi technobabbleovi, napucavanje i slicno samo unistavaju car Treka. In the Pale Moonlight je savrsen primjer TOP 5 epizoda Treka, pak u njoj neces vidjeti istrazivanje nepoznatog, epske bitke ili technobabble gadgete.

Citiraj:
a ne nekakvo prokleto ljubakanje majora Kira sa bajoranskim vedekima i to skoro svaku drugu epizodu , i kad joj taj pogine onda več ima drugoga - iz toga proizlazi da je ona čista intergalaktička k***a. Naravno ne velim da je celi DS9 šit , ima dobrih epizoda kod kojih se je moglo videti nekaj star treka , ali problem DS9-a je pretjerivanje u sapunicama MAJOR KIR + VEDEK itd...
Postoji nesto sto se zove character development. Buduci da preveriras Voyager, ne cudi me da ti pojam nije jasan. Pogreska DS9 nije u tom "ljubakanju", nego u "sindromu Voyager", koji je ipak kud i kamo ublazeniji nego u Voyu. Sestom i sedmon sezonom DS9 se bas i nije proslavio an general, no opet, radje pusim da allmighty Federaciju spasi grupa omnipotent bica nego da nas dragi Voy stigne dokle je stigao _sam_, u _izvidjackom_ brodu. Oces realnost? Oces technobabble? Tvoy Voy se nije mogao maknuti iz kazonskog prostora. Jana glumi badass zlocinku, napada Borg(!?), takticku kocku(!!??)... A onda se sjetimo da je Voy popljugao od sfere s 5 stoljeca boljim oruzijem i stitovima. Te da je kocka potrgala 5 puta vise brodova 10 puta jacih od naseg vrlog Voya.[/B][/QUOTE]

Citiraj:
U Voyageru barem otkrivaju nove rase i slično ( naravno i tu ima ljubakanja ali u normalnim količinama koje se moreju podnesti ) , kaj se tiče Deltaflajera neznam kaj imaš protiv njega i ne vidim zakaj ga oni sami nebi mogli napraviti ak imaju materijal i plan su imali napravljeni.
Cuj, kada imaju shuttleove na napuhavanje, imas pravo.

Intrepid je izvidjacki brod nepogodan za deep space misije. Voyager je bio poslan navrat nanos da ulovi makije. Voyager je poslan s minimalnom posadom i minimalnim potrepstinama. Voyager je _sam_ u Delta kvadrantu i nema logisticke podrske.

Citiraj:
Vidim da uspoređuješ Voyager i cobru 11 vjerojatno zbog veče količine borbe , ali to je čisto normalno jer su se našli tisučama svjetlosnih godina od kuče i cilj njim je da dojdeju doma a na tom putu susrečeju razne opasne vrste , da tebe sretneju vjerojatno bi te isto tak uništili jer remetiš samo postojanje ovog svemira i svih ostalih svemira i dimenzija kaj se vidi iz svih tvojih odgovora po cjelom pcekspertu.
Eto, upravo si sam sebi uskocio u usta, i dokazao da Star Trek!=Voyager. Progooglaj direktive zvjezdane flote, mozda ti bude jasnije. Da je Voyager kojim slucajem zapeo u Gamma kvadrantu, mislim da bi Dominion warpom dosao do Alfe...

Citiraj:
BTW. zato kaj je star trek u budučnosti ne znači da ljudi nisu agresivni kaj inače jesu po svojoj prirodi i uvjek smo voljeli uništavati i tak bu vjerojatno ostalo još jako dugo , tak da je normalno da ovi iz novog Enterprise serijala pucaju po svemu kaj njim ne paše jer ipak to predstavlja našu bližu budučnost , Enterprise moreš usporediti sa Amerikom koja napada sve koji joj nisu po volji , prvo Irak pa sad još i Iran planiraju.
Boli me spolni organ za Ameriku i Iran i Irak. Ent krsi kanon, uvodi stvari koje nemaju veze s mozgom, i sad u cetvrtoj sezoni lizu govna koja su posrali u prve tri. Naravno, to sto ukidaju seriju od prve sezone, a sada i prijete za petu, necemo...

Citiraj:
USPUT AK NISI ZNAL STAR TREK NE PREDSTAVLJA SAMO UTOPIJU I SAVRŠENI KOMUNIZAM NEGO JE I ON ODRAZ TRENUTNIH DOGAĐANJA U SVIJETU POGOTOVO KAJ SE TIČE ODNOSA IZMEĐU RAZNO RAZNIH DRUŠTAVA.
Kolumbo.

Citiraj:
Više mi se neda pisati a kamoli raspravljati s tobom jer tebi treba terapija "desanke šakič" kaj ti je več neko negde rekel.
Od sad nadalje se više neobazirem na tebe i tvoje postove jer tvoji postovi služe samo za iritiranje drugih forumaša.
Naravno, linija manjeg otpora je slatko oruzije mladih PcEksperata. Go for it...

Citiraj:
I za kraj :
Zamisli sebe ko jedno biće u novoj okolini ( nova okolina je Pcekspert) , SVAKO BIĆE KOJE SE NE ADAPTIRA TJ. NE PRILAGODI OKOLINI IZUMIRE I BIVA ZABORAVLJENO a to se bu isto tebi dogodilo ak ne promeniš odnos prema drugim forumašima.
Slatko, ali si u krivu. Ne bi bilo lijepo od mene da ti kazem zasto zbog ostalih, no uzivaj.

Citiraj:
I ljepo bi te za kraj zamolil da više ne pišeš po ovom Star trek forumu međutim da smatraš da Voyager i Enterprise blatiju Star trek ime , čekaj da opet dojde TOS i DS9 na TV pa se ljepo vrati sim i komentiraj epizode , a sad dok traje Voyager i nakon njega
Enterprise se susdrži takvih komentara do daljnjega.
Live long and prosper!
Kao sto rekoh, to ce se desiti u dva slucaja:

a) da se ima dretve promijeni u "Voyager", "Treker ga nije volio" i slicno
b) da Paramount makne (kao sto je lijepo napravio u prve dvije sezone) ST ispred Enterprise te da relicencira ST: VOY u samo VOY

Do tada, suoci se s cinjenicama... BTW, da ste pravi trekkeri, imali bi :romulan ale: ili barem :blood wine:.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote