Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Ma nabijem ja tebe i remek djela DS9 , ta remek djela su sapunice koje čak nisu na razini jedne Marisol ili Vile Marije ili koga vraga več. Od Star Treka ko prikaza naše budučnosti očekujem istraživanje nepoznatoga , izmišljanje razno raznih spravica koje služe tome i tome,
|
To nikada nije bila originalna Geneova ideja. Svi technobabbleovi, napucavanje i slicno samo unistavaju car Treka. In the Pale Moonlight je savrsen primjer TOP 5 epizoda Treka, pak u njoj neces vidjeti istrazivanje nepoznatog, epske bitke ili technobabble gadgete.
Citiraj:
a ne nekakvo prokleto ljubakanje majora Kira sa bajoranskim vedekima i to skoro svaku drugu epizodu , i kad joj taj pogine onda več ima drugoga - iz toga proizlazi da je ona čista intergalaktička k***a. Naravno ne velim da je celi DS9 šit , ima dobrih epizoda kod kojih se je moglo videti nekaj star treka , ali problem DS9-a je pretjerivanje u sapunicama MAJOR KIR + VEDEK itd...
|
Postoji nesto sto se zove character development. Buduci da preveriras Voyager, ne cudi me da ti pojam nije jasan. Pogreska DS9 nije u tom "ljubakanju", nego u "sindromu Voyager", koji je ipak kud i kamo ublazeniji nego u Voyu. Sestom i sedmon sezonom DS9 se bas i nije proslavio an general, no opet, radje pusim da allmighty Federaciju spasi grupa omnipotent bica nego da nas dragi Voy stigne dokle je stigao _sam_, u _izvidjackom_ brodu. Oces realnost? Oces technobabble? Tvoy Voy se nije mogao maknuti iz kazonskog prostora. Jana glumi badass zlocinku, napada Borg(!?), takticku kocku(!!??)... A onda se sjetimo da je Voy popljugao od sfere s 5 stoljeca boljim oruzijem i stitovima. Te da je kocka potrgala 5 puta vise brodova 10 puta jacih od naseg vrlog Voya.[/B][/QUOTE]
Citiraj:
U Voyageru barem otkrivaju nove rase i slično ( naravno i tu ima ljubakanja ali u normalnim količinama koje se moreju podnesti ) , kaj se tiče Deltaflajera neznam kaj imaš protiv njega i ne vidim zakaj ga oni sami nebi mogli napraviti ak imaju materijal i plan su imali napravljeni.
|
Cuj, kada imaju shuttleove na napuhavanje, imas pravo.
Intrepid je izvidjacki brod nepogodan za deep space misije. Voyager je bio poslan navrat nanos da ulovi makije. Voyager je poslan s minimalnom posadom i minimalnim potrepstinama. Voyager je _sam_ u Delta kvadrantu i nema logisticke podrske.
Citiraj:
Vidim da uspoređuješ Voyager i cobru 11 vjerojatno zbog veče količine borbe , ali to je čisto normalno jer su se našli tisučama svjetlosnih godina od kuče i cilj njim je da dojdeju doma a na tom putu susrečeju razne opasne vrste , da tebe sretneju vjerojatno bi te isto tak uništili jer remetiš samo postojanje ovog svemira i svih ostalih svemira i dimenzija kaj se vidi iz svih tvojih odgovora po cjelom pcekspertu.
|
Eto, upravo si sam sebi uskocio u usta, i dokazao da Star Trek!=Voyager. Progooglaj direktive zvjezdane flote, mozda ti bude jasnije. Da je Voyager kojim slucajem zapeo u Gamma kvadrantu, mislim da bi Dominion warpom dosao do Alfe...
Citiraj:
BTW. zato kaj je star trek u budučnosti ne znači da ljudi nisu agresivni kaj inače jesu po svojoj prirodi i uvjek smo voljeli uništavati i tak bu vjerojatno ostalo još jako dugo , tak da je normalno da ovi iz novog Enterprise serijala pucaju po svemu kaj njim ne paše jer ipak to predstavlja našu bližu budučnost , Enterprise moreš usporediti sa Amerikom koja napada sve koji joj nisu po volji , prvo Irak pa sad još i Iran planiraju.
|
Boli me spolni organ za Ameriku i Iran i Irak. Ent krsi kanon, uvodi stvari koje nemaju veze s mozgom, i sad u cetvrtoj sezoni lizu govna koja su posrali u prve tri. Naravno, to sto ukidaju seriju od prve sezone, a sada i prijete za petu, necemo...
Citiraj:
USPUT AK NISI ZNAL STAR TREK NE PREDSTAVLJA SAMO UTOPIJU I SAVRŠENI KOMUNIZAM NEGO JE I ON ODRAZ TRENUTNIH DOGAĐANJA U SVIJETU POGOTOVO KAJ SE TIČE ODNOSA IZMEĐU RAZNO RAZNIH DRUŠTAVA.
|
Kolumbo.
Citiraj:
Više mi se neda pisati a kamoli raspravljati s tobom jer tebi treba terapija "desanke šakič" kaj ti je več neko negde rekel.
Od sad nadalje se više neobazirem na tebe i tvoje postove jer tvoji postovi služe samo za iritiranje drugih forumaša.
|
Naravno, linija manjeg otpora je slatko oruzije mladih PcEksperata. Go for it...
Citiraj:
I za kraj :
Zamisli sebe ko jedno biće u novoj okolini ( nova okolina je Pcekspert) , SVAKO BIĆE KOJE SE NE ADAPTIRA TJ. NE PRILAGODI OKOLINI IZUMIRE I BIVA ZABORAVLJENO a to se bu isto tebi dogodilo ak ne promeniš odnos prema drugim forumašima.
|
Slatko, ali si u krivu. Ne bi bilo lijepo od mene da ti kazem zasto zbog ostalih, no uzivaj.
Citiraj:
I ljepo bi te za kraj zamolil da više ne pišeš po ovom Star trek forumu međutim da smatraš da Voyager i Enterprise blatiju Star trek ime , čekaj da opet dojde TOS i DS9 na TV pa se ljepo vrati sim i komentiraj epizode , a sad dok traje Voyager i nakon njega
Enterprise se susdrži takvih komentara do daljnjega.
Live long and prosper!
|
Kao sto rekoh, to ce se desiti u dva slucaja:
a) da se ima dretve promijeni u "Voyager", "Treker ga nije volio" i slicno
b) da Paramount makne (kao sto je lijepo napravio u prve dvije sezone) ST ispred Enterprise te da relicencira ST: VOY u samo VOY
Do tada, suoci se s cinjenicama... BTW, da ste pravi trekkeri, imali bi :romulan ale: ili barem :blood wine:.