View Single Post
Staro 23.01.2005., 09:43   #2082
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Hmm, nema me par dana i što vidim? Bubba je udahnuo malo svježine u ST thread...
Dečki, jesam li vam ikada objasnio teoriju štuke? Nisam? Pa evo : Šarani se uzgajaju u ribnjacima, jel. Šarani, sami po sebi, su prilično spora bića koja u nedostatku ičega pametnoga po cijeli dan samo lagano plivaju/stoje/opet lagano plivaju. Zbog tog manjka fizičke aktivnosti meso tih šarana bude gnjecava, bljutavo, nejestivo. E, zato se u ribnjak stavlja jedna štuka, da malo zamuti vodu i natjera šarane da brže plivaju što na kraju dovodi do veće kvalitete mesa.
Daklem, imao sam osjećaj da se je malo izgubilo na raspravi s obzirom da smo svi imali iste stavove i svi se slagali sa svakim.
Ice, pusti čovjeka. Ima pravo na mišljenje. Malo se čini bahat (kvragu, koga zavaravam, ne čini se bahat nego JE bahat), ali bar pokušava biti argumentiran.
Osobno, TOS mi nije toliko lud (osim ako se ne uvalim u raspoloženje da gledam retro stvari, kad je predobar. Shatner i one njegove hlače/čizmice...LOLčina), TNG i VOY su mi odlični ( sve imaju svojih dobrih i loših trenutaka), DS9 sam naučio voljeti (Kira me ipak toliko gadno ne živcira kao Ice-a, Jadzia, uz Sedmu, mi je najbolja u ST svemiru, Ferengiji su tu (), Sisko kad se raspištolji je prelud, koncept pred kraj postaje sve bolji i bolji), ENT nisam puno gledao, ali mi nije nešto posebno loš niti dobar, neš mu fali, ali ne znam što.
Živjele rasprave!!!
Sky je offline   Reply With Quote