View Single Post
Staro 23.01.2005., 00:04   #2077
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
BTW jel gleda tko ove "nove" enteršpajze, sada su u 4 sezoni (točnije 4x11) sa T'pal, Archerom, Portosom , ... mislim meni su OK, mada kao puše pare na veliko ...
Puse zato sto ga fanovi mrze. Pausalni gledatelji, kojima ST predstavlja samo jos jednu svemirsku akciju, ga obozavaju. Srecom (ili nazalost, kako hoces), fanova ipak ima vise.

Citiraj:
mislim malo mi se sere od tih civiliziranih ljudi po svim ostalim inkarnacijama STa ...

/snip

volim zato ove nove Enterprize
Ali ga trekeri mrze, iz slicnih razloga kao i Voy. Ent jos i vise, buduci da bezobrazno krsi kanon.

Gledaj, Gene je zamislio Trek kao ljudsku utopiju u buducnosti, savrseni komunizam. I kao takvog, postavio ga je na noge kroz cijeli TOS (TAS) i dobrim dijelom TNGa, kojeg su iako bez njega (laka mu zemlja), uspjeli zavrsiti savrseno. To su nastavili s DS9, koji je IMO malko zasrao stvar u nekim dijelovima, ali se opet drzi onoga sto Trek je.

Pojavom ispljuvaka kao sto je Voy i Ent, gdje je character development isti kao i u Kobra 11, der autoban policaj, epizode c/p TOS/TNG/DS9, gazenje kanona te guranje silikona u prvi plan je jednostavno ono sto fanovi mrze, jasno je da to Paramount radi _samo_ zbog $, a ne zbog $ i fanova. Zalosno, i upitno je kako ce se Ent zavrsiti (vec mu godinama prijete zatvaranjem, ali izgleda da se popravlja).

Citiraj:
i T'Pal mi je BTW najbolja "mala" od broda koja je do sada se pojavila ...
Buwapfuj!

Samo se na silikone pale, a?.Blalokici ima istog za zakitat cijeli hotel Dubrovnik...

Gdje je cjenjenje tradicionalne zenske ljepote? Troi? Jadzija? Ezri? Njammm...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote