Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
BTW jel gleda tko ove "nove" enteršpajze, sada su u 4 sezoni (točnije 4x11) sa T'pal, Archerom, Portosom , ... mislim meni su OK, mada kao puše pare na veliko ...
|
Puse zato sto ga fanovi mrze. Pausalni gledatelji, kojima ST predstavlja samo jos jednu svemirsku akciju, ga obozavaju. Srecom (ili nazalost, kako hoces), fanova ipak ima vise.
Citiraj:
mislim malo mi se sere od tih civiliziranih ljudi po svim ostalim inkarnacijama STa ...
/snip
volim zato ove nove Enterprize
|
Ali ga trekeri mrze, iz slicnih razloga kao i Voy. Ent jos i vise, buduci da bezobrazno krsi kanon.
Gledaj, Gene je zamislio Trek kao ljudsku utopiju u buducnosti, savrseni komunizam. I kao takvog, postavio ga je na noge kroz cijeli TOS (TAS) i dobrim dijelom TNGa, kojeg su iako bez njega (laka mu zemlja), uspjeli zavrsiti savrseno. To su nastavili s DS9, koji je IMO malko zasrao stvar u nekim dijelovima, ali se opet drzi onoga sto Trek je.
Pojavom ispljuvaka kao sto je Voy i Ent, gdje je character development isti kao i u Kobra 11, der autoban policaj, epizode c/p TOS/TNG/DS9, gazenje kanona te guranje silikona u prvi plan je jednostavno ono sto fanovi mrze, jasno je da to Paramount radi _samo_ zbog $, a ne zbog $ i fanova. Zalosno, i upitno je kako ce se Ent zavrsiti (vec mu godinama prijete zatvaranjem, ali izgleda da se popravlja).
Citiraj:
i T'Pal mi je BTW najbolja "mala" od broda koja je do sada se pojavila ...
|
Buwapfuj!
Samo se na silikone pale, a?.Blalokici ima istog za zakitat cijeli hotel Dubrovnik...
Gdje je cjenjenje tradicionalne zenske ljepote? Troi? Jadzija? Ezri? Njammm...