View Single Post
Staro 22.01.2005., 23:54   #2074
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
E ovak , na ovom star trek forumu ne vređamo niti jedan serijal Star treka
Steta. Mnogi su zasluzili. Uostalom, nisi nimalo meritoran da generaliziras sto ce se pricat u ovoj dretvi, buduci da te nevidim na popisu moderatora.

Citiraj:
osim DS9 ( krivi su bajorokenjci i KIRA ) kaj se i večina ljudi koji su tud postali slažeju s tim.
Opet, ti i tvoji mali prijatelji od mene mogu dobiti jedino virtualnu samarciju koju ce sami sebi opaliti, kao i 90% ostatka ovog foruma, jer se jednostavno nemaju cime rogatim bosti. Gdje dolazimo do cinjenice da je sutnja ponekad latinum. To sto DS9 ima pojedinacno vise _remekdjela_ po sezoni nego Forager u cijelom serijalu je sasvim drugi par rukava.

Citiraj:
ak misliš blatiti Voyager onda ljepo na www.forum.hr i tam najdi star trek forum pak onda vređaj Voyager
Zasto? Bojis se da mi nemozes parirati (sto smo lijepo vidjeli u tvojem izostanku replike na moj prijasnji post).

Citiraj:
i ne mislim se više s tobom raspravljati jer raspravljanje s tobom jedino vodi k svađi i ničem drugom.
Ukoliko mi imas nesto za reci, samo daj. Buduci da nemas, pomiri se time da je Voyager jednostavno los serijal koji ne zasluzuje nositi ime Star Trek.

To sto ti okolisanjem i igranjem vola oko stola zelis posto-poto izbjeci konkretnu raspravu, iskljucivo je tvoj problem. Kao sto sam vise puta navodio, ja sam otvoren za nove horizonte. Mnogi, nazalost, nisu...

Naravno, lako zamolis moderatore da pretvore ime ove dretve u "Voyager", "Serijali koji sramote Trek ime" ili neku od varijacija na temu. Sto se mene tice, ukoliko do toga dodje, mene vise ovdje necete vidjeti.

Dakle, ad acta, EOD, finito ili kako vec zelis na faktu da je Voy jednostavno los. Dok ne utvrdimo drukcije, hush-hush.

Citiraj:
Uostalom , ja mislim da bi Bubbe trebalo uništiti
Do zadnjeg!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote