View Single Post
Staro 27.12.2010., 12:14   #6780
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

kada su u logoru nakon dolaska saveznika, pa ono veliko bure/kanta u koju se prazne kante od nuzdi isprazne na zensku. mislim, fuj na kvadrat je scena, ali vidis kakvi su ljudi zaprave govna. i ona druga zenska sto se karala sa svabom, kao kako ce prezivjeti kad rat zavrsi posto je njemacka vec tada gubila, sljedeca scena se zvaljaka sa englezima na tenku.......

-->
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Jesi siguran da si gledao film? Ima djelova na Nizozemskom i na Njemačkom. Subtitle kao takav je obavezan jedinio ako ne znate engleski-njemački-nizozemski.

ima, da na pocetku ustvari nekog cudnog jezika. ma ok, titlovi su obavezni ustvari jer ima dijelova, mozda sam se krivo izrazio - nije cijeli film nizozemski ili njemacki, engleski se prica. i jesam gledao film, najzesca scena mi je

kada su u logoru nakon dolaska saveznika, pa ono veliko bure/kanta u koju se prazne kante od nuzdi isprazne na zensku. mislim, fuj na kvadrat je scena, ali vidis kakvi su ljudi zaprave govna. i ona druga zenska sto se karala sa svabom, kao kako ce prezivjeti kad rat zavrsi posto je njemacka vec tada gubila, sljedeca scena se zvaljaka sa englezima na tenku.......

Burko je offline   Reply With Quote