View Single Post
Staro 26.12.2010., 19:06   #17
Joza001
Registered User
Moj komp

Joza001's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor nino1 Pregled postova
skini negdje powerdvd , pokreni powerdvd i u njegovim video opcijama stavi kvačicu za video hardware acc. , skini k lite codec i instaliraj i pokreni film u media movie clasicu,

prije toga vidi koliko ti je zauzeče procesora kad pokreneš film
i zaboravih da li si uopče instalirao drivere od ploče, gafulje i dr.
hardware acc je rješio problem mogu u extendeu bez problema gledat u svim playerima osim GOM playera koji jako slabo trza gotovo neprimjetno (koji daje najbolju kvalitetu slike) ali koliko sam primjetio prije hardware acc. je zauzimo po jezgrama 20%60%20%60% sada nakon voga zauzima 0%40%0%40%.
Kvaliteta slike je pala za više od 20% i slika čak ima sivih točkica tj. izgleda kao da snježi... bolje mi izgleda obični divix nego ovaj full hd. nisam zadovoljan...
Znači došao bih do zaključka ako smijem možda Procesor plazme ne može obraditi tu kvalitetu u extended opciji, ali opet u kloniranoj opciji može, neznam znači ništa nije pomoglo osim HARDWARE ACC. što je dovelo do smanjenja rezolucije.
Molim vas probajte napravit zaključak ovoga svega jel meni je mozak pregrijan... haha

sorry nino nisam to vidio promaknulo mislio sam da ce to što pišem u koracima kako radim biti od pomoći

Napokon mislim da sam rješio:
Nakon što sam isključio hardware acc. uspio sam u ext. modu ali u slabijoj kvaliteti dobiti beztrzajnu sliku u playerima koji koriste manje procesora, u GOOM playeru koji se pokazao najbolji od programa koje imam i dalje trza ali više ne staje potpuno kao što je to bilo prije podešenja opcija u PowerDvdu.
No u clone modu imam najbolju sliku bez ikakvih trzaja i šumova.
Pošto je na FullHD monitoru spojen na 2 ulaza extend. mod nije zaštekalo u nijednom playeru uz iznimnu kvalitetu slike rješenje kupovina LED 127cm tv-a
koji mislim ako se sve poklopi moglo biti tu do ljeta...
Hvala svima koji su sudjelovali.

Zadnje izmijenjeno od: Joza001. 26.12.2010. u 19:47.
Joza001 je offline