Citiraj:
Autor jivos
Imam istu plocu i kad sam ju tek kupio imao sam problem da sam morao komp paliti po nekoliko puta, dok ploca ne posta. Osim toga u igricama se znao smrznuti i resetirati. However, mislio sam da sam dobio losu maticnu, ali mi je prijatelj savjetovao da promjenim napajanje (imao sam chieftech 650w). Kupio sam Corsair VX550 i od tada se komp svaki put pali uredno i bez poteskoca vrti najnovije naslove. Nikad se više nije resetirao. Izgleda da DFI Lanparty ploce vole kvalitetna napajanja...
|
Ne mozes za Seasonic reci da nije kvalitetno. Zasto ja ne krivim napajanje? Bar ne za sve. Zato jer sam prije DFI imao Gigabyte EP45 UD3R sa E8500 i radilo je normalno i pod OC-om. Ostale komponente su bile iste. Promijenio jedino MBO i poceli se javljat navedeni problemi. Postalo je jos malo gore kad sam stavio unutra quad. Ja bi prvo krivio DFI koji ima ocito lose rijesene stvari oko napajanja. Ne tvrdim da mozda drugo napajanje ne bi pomoglo, al opet smatram da je prvo DFI za kriviti.
Mene to toliko ne smeta jer i onako komp radi po cijele dane. A jednom kad radi, nema nikakvih problema.