Decki metoda je isprobana i radi (nije trajno rijesenje ali za probat), nemaju svi puhalice i lemne stanice doma, a da ne govorim da nema smisla slati graficku koja dodje 100kn (rijec je o 7600gs znaci grafickoj staroj 6 generacija...) na servis da oni to rijese "strucno", s obzirom na nase servise "strucno" mora ici pod "" uz to metoda je dala ucinak...
Greska nije nastala zbog pecenja u pecnici vec zbog toga sto sam zaboravio spojiti ventilator od graficke na konektor, i ne da sam zaboravio staviti hladnjak radila je 5-10min max (bas me zanima koliko je ljudi zaboravilo spojiti neki konektor)...
Ono sto je mene zanimalo da li se nekome dogodilo da mu je pregorila graficka i spalila PCI-E utor, tj. da li se nekome to dogodilo i da je to rijesio...
Ali kako je ovo osjetljiva tema molim moderatora da udari jedan lock...
Uostalom vidim da se bojite da ne zavrsi na trznici takav hardver, kada kupujete bolje da bude ovakvih tema prosvrljate po topicima i vidite o cemu se radi...(Uostalom ako je posten trgovac to ce sve napisati u prodaji...)
Da se razmijemo AKO SE RADI TO NA NEKOM HARDWARE TREBA SE NAPISATI DA JE BILA POD TORTUROM U SLUCAJU PRODAJE...
Ne daje nikakve beepove...