Prvo, hvala svima na odgovorima i pokušaju pomoći.
Citiraj:
Autor Mario92
Probaj staviti karticu natrag u originalni slot. Instaliraj drivere i provjeri da li radi.
|
To mi je bio prvi pokušaj. No nakon reinstalacije drivera sada i na, nazovimo ga tako, 'matičnom' slotu pokreće Found New Hardware Wiztard.
Citiraj:
Autor Mario92
Ako se OK radi, izvadi karticu, očisti pinove i ostavi je sa strane. Nakon toga pali komp, deinstaliraj drivere i probaj sa nekim cleanerom očistiti registry. Nakon toga pogledaj po kompu da li je ostao koji folder (npr. u Program Files ili mjesto gdje si instalirao driver). Ako tamo nema ničeg gasi komp, uštekaj PCI karticu u drugi slot i onda probaj staviti nove drivere.
|
Pinove sam pregledao; oštećenja nemaju. Iz slotova sam izvukao (eventualnu) prašinu; očajnički potez.

S RegVacom 'počistio' registry. Nakon toga sam probao ručno preražiti registry s određenim pojmovima koji bi mogli odgovarati zaostalim ključevima...
Citiraj:
Autor Mario92
Ako ni tada neće, probaj pomoću Device Managera disejblat karticu, ugasit komp, promjeniti PCI slot pa onda enableati karticu.
Ako ne prošljaka probaj onda direktno iz Device Managera izbrisat karticu pomoću desnog klika pa Uninstall. Ako ni to ne prošljaka... ne znam, vjerojatno ti je PCI slot u banani.
|
Evo kako Device Manager trenutno 'vidi' karticu:
Citiraj:
Autor coconut
Da li si 100% siguran da si stavio prave drivere?
|
100 posto siguran.
Citiraj:
Autor kassad
Koju wlan karticu imas? možda imam cd pa ti šibnem iso(ako je to ta na koju mislim)

|
Kartica je
CN-WF511